Gigafiber Nezaman Aktif Edilir?

Merhaba binaya kadar kablo geldi ancak bina içi ve dairelere bağlantı yapılmadı.Süre tahmini nekadar olur çünkü TurkNet başvurusu yaptım ancak vdsl bağlantı tipi aktif olduğu için eski hat üzerinden üyelik yapacaklar duyumlarıma göre fiber bağlantısı yapılınca tekrar iptal edip tekrar fibere başvurulması gerekiyormuş buda 1 hafta sürer en az ne yapsam şuanda zaten vdsl kullanıyorum hiç abone olmayıp fiber bağlandıktan sonra mı başvursam ?

TurkNet Fiber Satış ve Başvuru Takip Hattı: [0(850) 288 80 16](tel:0(850) 288 80 16)

Bu numara üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Bende VDSL kullanıyordum iptal ettirmeme gerek kalmadan geçirdiler. Binaya kutu takacaklar 2 ay beklemiştim ben duruma göre değişiyor bağlantı süresi. Hayırlı olsun.

Eğer iptal et tekrar başvur vs uğraştırmıyorlarsa şimdiden vdsl de olsa bağlatayım 2 ay uzunmuş ama neyse buna da şükür :slight_smile:

Hayırlı olsun fakat hali hazırda bağlantınız varsa hiç uğraşmayın. Devam edin. Eve kadar gigafiber çekildiğinde iptal edip TurkNet aboneliği başlatırsınız.

evet şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm iptal süreci var birde tekrar başvuru süreci var oyüzden şimdilik gerek yok zaten hali hazırda internetim var fiber bağlantı yapılırsa ona başvururum.

2 Beğeni

Şuan zaten başka bir sağlayıcıdan hizmet alıyorsanız, GigaFiber geldiğinde o sağlayıcıdaki aboneliği iptal edip TurkNet’ten Fiber için başvuru yapın gerisi kolay zaten. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun 1 Gbps internetiniz :wink:

Hocam türknetliyseniz iptal etmenize gerek yok artık ,müşteri numaranızı donanımhaber forumdaki TurkNetDestek hesabına pm olarak atın durumu açıklayın işlemi başlatıyorlar

1 Beğeni

Hmm öyle olmuşsa süper olmuş. İnsanlar iptal ile uğraşmaz artık hem internetsiz de kalmazlar.

1 Beğeni

tesekkur ederim heyecanla sistemin aktif olmasini bekliyorum benim icin ruya gibi bir durum hala gercek olabilecegine inanamiyorum sanirim tam anlamiyla baglatip evde hiz testi yapana kadar inanamicam :slight_smile: ins herkes bu kaliteye erisir tesekkurler TurkNet!

Evet arkadaşlar. @mehmetcnshn arkadaşımızın söylediği doğru. ben aktif vdsl türknetliyim. ve arkadaşımız saolsun bana iptal ettirmeden nasıl gigafibere dönüşüm gerçekleştireceğimi söyledi. donanımHaber de TurknetDestek hesabına forumda yazdım. bugün verdiği cevapta ilgili fiber birimimizi bilgilendireceğim dedi. ve 2 saat sonra turknetten aradılar. perşembe günü gelip daire me kadar fiber kablo çekip bir modem bir de sonlandırıcı takacaklar… yani mevcut internetim iptal olmadan gigafibere dönüşümü gerçekleştirecekler… :+1:t2:

1 Beğeni