Gigafiber nakil sorunu ve iptal

Merhaba. Yaklaşık 2 senedir Gigafiber kullanıyorum. Yakın zaman içinde nakil yapmam gerekiyor şuan ki adresimin yan binasına yalnız bu bina kentsel dönüşümden yeni çıktı ve yeni inşası tamamlandı. Bina yıkılmadan önce Gigafiber vardı bu arada. 0850 288 1010 numaralı destek hattını aradım nakil adresini verdim ancak bu adrese nakil yapılamayacağını ve bu yüzden internetimi iptal etmemi söyledi. TurkNet altyapı ekibinin bu yeni binaya altyapı kablosu çekip sistemde gözükmesi gerekiyor anladığım kadarıyla. Binaya Türk Telekom daireye kadar fiber kablo çekti bu arada ancak TurkNet kendi altyapısını çekmedi. Durum hakkında dün kayıt açtım ama bir geri dönüş olmadı. Bu konu için yardımcı olabilir misiniz rica etsem? @EFG

Şuan altyapı sorgulamasında bina böyle gözüküyor;

Merhabalar, mevcut adreste henüz gigafiber olmadığı için nakil işlemi yapılamaz. Yerel sağlayıcının fiber altyapı tahsis ettiğini belirtmişsiniz. Bu altyapı henüz aktif olmamış görünüyor. Aktif olduğunda altyapı sorgulama üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Gigafiber durumunuzu ele alabilmek için iletişime geçtim.

Yanıtınız için teşekkürler ama ben yerel sağlayıcı altyapısından hizmet almıyorum ki şuan? Sizin kendi altyapınız olan Gigafiber kullanıcısıyım ve sokakta tüm binalarda gigafiber hizmeti mevcut. Sizin yapmanız gereken sokaktaki dağıtım kutusundan binaya kadar kablo çekip sistemde aktif etmek.

Evet anlıyorum. Sadece nakil gerçekleşmemesinin nedenini açıkladım. Nakil gerçekleşmesi için adreste gigafiber hizmetinin aktif olması gerekiyor. Özel mesaj üzerinden açık adres iletirseniz ekipler ile görüşme sağlayacağım.

1 Beğeni

Teşekkürler gönderdim adresi.

1 Beğeni

Altyapı ekibinden bilgi geldi mi? Pazar gününden beri bilgi bekliyoruz.

Merhabalar, farklı forum kanalları üzerinden de aynı konu hakkında yazdığınızı görüyorum. Sizden tek bir kanal üzerinden bizimle iletişimde kalmanızı rica edeceğim. Adresiniz altyapı ekiplerine bildirildi. Bir gelişme olması durumunda sizinle iletişime geçilecek.

2 Beğeni

Merhaba Alperen bey. Altyapı ekibi geldi altyapı ve kutuyu koydu. Sorun çözüldü kilitlenebilir konu. Teşekkür ederim size tekrardan.

1 Beğeni

resmi niye koymadın :smiley:

Sorunun çözümüne sevindim. İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.