Gigafiber kutusu takıldı ne zaman aktif olur

Merhaba iyi günler herkese. Yaklaşık 1 ay önce binamıza gigafiber kutusu takıldı ne zaman aktif olur?. bir kaç sokak üstte oturan bir arkadaşımda hemen aktif olmuş. Bilgisi olan var mı? Zeytinburnu telsiz mh için.

Konu ile ilgili olarak @EFG size bilgi verecektir müsait olduğunda. Müşteri numarası bilgnizi ona özelden iletebilirsiniz sorunuz ile birlikte.

Merhaba @bakigursoy1, ben şimdi sizin bölgeniz özelinde ilgili ekiplerimize durumunuzu sordum. Geri dönüş aldığım zaman size mutlaka bilgi vereceğim. Benden haber bekleyin lütfen :slight_smile:

1 Beğeni

çok teşekkür ederimm :slight_smile:

Anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Dediğim gibi bir sonuca ulaştığım zaman size dönüş yapacağım. İyi günler dilerim.

2 Beğeni

@bakigursoy1, ilgili ekiplerimizden bölgenizde için planlanan tarihi öğrendim :slight_smile: Mart ayına kadar GigaFiber hizmetimizin aktivasyonu sağlanacaktır :star_struck: Şimdiden yüksek hızlara hazırlık yapın derim. Sonrasında bünyeye yan etki yaratabilir :rofl:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederimm :heart_eyes:

2 Beğeni

Anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Bir gelişme olursa mutlaka özel mesaj üzerinden de haberleşelim. Tüm kullanıcılarımıza olduğu gibi size de elimden geldiği sürece yardımcı olmaya ve destek olmaya çalışırım.

2 Beğeni

tamamdırr geldiği gün speedtest de atarım tşkler :slight_smile:

4 Beğeni

Mutlaka bekleriz :star_struck: Gözümüz gönlümüz açılır :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Merhaba tekrardan ben…
Altyapı testim sonuucnda 1000 mbps olarak gözüküyor suanda TurkNet kullanmaktayım.
fibere geçiş için ne yapmam gerekiyor nereden basvurabilirimmm @EFG

Gigafiber başvuru hattını arayıp bilgi alabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden :hugs:

1 Beğeni

müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum ki

Online İşlemler Merkezi üzerinden Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek kayıt oluşturup GigaFiber’e geçiş yapmak istediğinizi belirtiniz.

4 Beğeni

Hoş geldin @bakigursoy1. Bu sefer çok hayılrı bir iş için :star_struck: Aynı zamanda çok hızlıııııı :rocket:

Bu konuda @Baran yönlendirdiği adımları takip edin. Bana özel mesaj üzerinden de ulaşın. Ben size bu konuda da yardımcı olmaya çalışayım.

2 Beğeni

Tamamdır ben online işlemlerden destek açtım… İnşallah güzel haberler ile dönüş sağlarlar :slight_smile:

1 Beğeni

Kaydınızın numarasını özel mesajdan bekliyorum :star_struck:

1 Beğeni

Vay be kasım ayı ortalarında Sakarya/adapazarı sakarya mahallesi bölgeside planlamaya ekleniyor 2022 içersinde diyorlar devamlı ama her hangi bir kablolama bile göremedik bölgemizde devamlı bilgi talep ediyorum herhangi bir tarih iletmediler diyorlar biz vatandaş olarak bu süreci takip etmek istiyoruz bir tarih iletirse ordaki proje ekipleriniz iyi olur @EFG Enes bey Gigafiber bekliyoruz.

devlet sırrı söylemezler :slight_smile:

Kesin gelecek diye bisey yok adı ustunde planlanan cok degisen planlar oldu mahalleler çıkarıldı eklendi herhangi bir kızım kablo cekimi olmadsn bence emin olmayin zamanla adım adım izinler çerçevesinde gerçeklesiyor insallah size bize de gelir :joy: