GigaFiber Kutusu Ne Zaman Aktive Olur?

Merhabalar,

2,3 ay önce binamıza TurkNet tarafından getirilmiş olan GigaFiber kutusu takıldı.

Haziran ayının sonunda aktif edilecek denmiş fakat hiç bir şekilde ses yok.

İkametgah: İstanbul/Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi

Mahalle veya sokağınızda ki diğer bağlantılı adreslerde işlemler tamamlandıktan sonra kısa bir test süreci sonrasında sinyal verilme işlemi yapılır. Bu süre içinde ara ara altyapı sorgusu yaparak gigafiber in aktif edilip edilmediği bilgisini öğrenebilirsiniz.

1 Beğeni

Bu soruya maalesef kimse net cevap veremez en az 4 ay diye kendini ayarla bende eskiden zırt pırt soruyordum saldım artık.

1 Beğeni

Merhabalar, ekipler iş sırası ve planlamasına göre mümkün olan en kısa sürede dönüşümleri tamamlıyor. :raising_hand_man: GigaFiber deneyimine en kısa sürede kavuşmanızı ve bu deneyimi forumda paylaşmanızı diliyorum :rocket:

1 Beğeni

Benimde aynı sorun devam ediyor aktif olmasına rağmen sinyal yok kutuda ekiplerin gelip düzeltilmesini bekliyorum artık ümidi kestim bende

Ne zamandan beri sinyal yok benim bayramdan 1 hafta önce sinyal yok yarın gelirler dedi hala bekliyorum sokakta başka kişilere bağlanmaya geldi benim kablom başkaymış bekliyoruz umudumu yitirdim

Benim 30 Haziran’da geldiler sinyal yok dedi gittiler bu ayın 15 temmuzda arkadaşa geldiler yan binamda onda sıkıntı yoktu rica ettim kuruluma gelen adama baktırdım kutuya sinyal yok dedi bu kutudada sorun olabilir kablolardada dedi ozamandan beri bekliyoruz gelmelerini gelseler belki kolay olucak ama meçhul nezaman gelecekleri

sinyal sorununu çözerler hocam senin az bir şey kalmış bizim daha OFDK dağıtım kutusunun montajını yapmadılar bekliyoruz.

Bakalım kısmet ustam sonuçta beklemedeyiz nezaman çözüleceği belli değil

1 Beğeni

Hızınızdan hiç şüphem yok fakat desteğinizden biraz şüphem bulunuyor.

2 Beğeni

Kesin bir tarih paylaşamaz mısınız? TurkNet’e geçiş sağlayacağım fakat gigafiber ile geçiş yapmak istiyorum.

hocam adamlar kesin tarih paylaşsa ne olacak proje ekipleri iş yoğunluğu olduğu için gelemiyor adrese mayıs haziran aylarında kesin tarihler paylaşıyorlardı daha sonra çoğu kişinin o tarihlerde yetişmedi bu yüzden bıraktılar kesin tarih verme işini.

1 Beğeni

Süre bilgisi maalesef paylaşamıyorum :raised_hand:t2:

1 Beğeni