Daha önce de sorup cevap alamadım ama şansımı tekrar deniyorum. Esenler Tuna mahallesinde oturuyorum karşı binamda kutu konup aktivasyonu dahi yapılmış. Benim binama 2 hafta önce kablo çekildi fakat hala kutu konmadı. Kutu konma ve aktivasyon işlemleri benim binam için ne zaman tamamlanır acaba?
@EFG müsait olduğunda size dönüş sağlayacaktır.
istambul gaziosmanpasa yenimahalle 597 sokak no 16 daire 1 goga9fber kutusuna sinyal geliyor ekip gelip olctu kutunun fotosunu cekti ne zaman aktif olcak
@irfan55, bölgenize nisan ayı içerisinde sinyal vermek için planımız var. Size bu bilgiyi vermiştim zaten
Merhaba @yyunusa, bana bölgenizi il, ilçe, mahalle ve sokak bilgisi olarak özel mesaj üzerinden iletir misiniz?
Merhaba hocam banada bilgi geçebilirmisiniz acaba İstanbul / Gaziosmanpaşa / Şemsipaşa Mh. için aktivasyon nezaman planlanıyor acaba 19. sokak.
@EFG
Kanka merhaba. Bende 4. sokaktayım. Forumdan tanımışındır zaten beni Eğer sana da bir bilgi gelirse bana iletir misin buradan?
Tabiki bilgi edindiğimde sanada iletirim
@talatutalat, bölgeniz mayıs ayı sonunda GigaFiber hizmetimizi kullanabilir hale gelecektir. Planlama ekiplerimizden aldığım cevabı sizinle paylaşıyorum.
Bilgi için teşekkürler hocam sabırsızlıkla beklemekteyiz
Bir gelişme olursa ben size buradan mutlaka bilgilendiririm. Siz de aklınızda bulunsun her konu ile alakalı benimle özel mesaj üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Hocam sizin sokak kaç ? Bizim sokağa gelmedi hala kablo bile
Hocam çok hızlı hallediyorlar kablo getirme işini merak etmeyin şu aralar muhtarlığın çevre bölgelerini hallettiler. Sizin taraflara doğru geçerler hızlı hızlı
Eyw hocam inşallah bakalım muhtarlin oraya çoktan başlamışlardı en son 1 ay önce gormustum oraları da umarım bekliyoz bizde en kısa zamanda gelirler bizim sokağada
Çok yakın zamanda geliyoruz