Gigafiber Kutu ve Aktivasyon

Daha önce de sorup cevap alamadım ama şansımı tekrar deniyorum. Esenler Tuna mahallesinde oturuyorum karşı binamda kutu konup aktivasyonu dahi yapılmış. Benim binama 2 hafta önce kablo çekildi fakat hala kutu konmadı. Kutu konma ve aktivasyon işlemleri benim binam için ne zaman tamamlanır acaba?

@EFG müsait olduğunda size dönüş sağlayacaktır.

1 Beğeni

istambul gaziosmanpasa yenimahalle 597 sokak no 16 daire 1 goga9fber kutusuna sinyal geliyor ekip gelip olctu kutunun fotosunu cekti ne zaman aktif olcak

@irfan55, bölgenize nisan ayı içerisinde sinyal vermek için planımız var. Size bu bilgiyi vermiştim zaten :frowning:

Merhaba @yyunusa, bana bölgenizi il, ilçe, mahalle ve sokak bilgisi olarak özel mesaj üzerinden iletir misiniz?

Merhaba hocam banada bilgi geçebilirmisiniz acaba İstanbul / Gaziosmanpaşa / Şemsipaşa Mh. için aktivasyon nezaman planlanıyor acaba 19. sokak.
@EFG

Kanka merhaba. Bende 4. sokaktayım. Forumdan tanımışındır zaten beni :smiley: Eğer sana da bir bilgi gelirse bana iletir misin buradan?

1 Beğeni

Tabiki bilgi edindiğimde sanada iletirim

2 Beğeni

@talatutalat, bölgeniz mayıs ayı sonunda GigaFiber hizmetimizi kullanabilir hale gelecektir. Planlama ekiplerimizden aldığım cevabı sizinle paylaşıyorum.

2 Beğeni

Bilgi için teşekkürler hocam sabırsızlıkla beklemekteyiz :smiley:

Bir gelişme olursa ben size buradan mutlaka bilgilendiririm. Siz de aklınızda bulunsun her konu ile alakalı benimle özel mesaj üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

1 Beğeni

Hocam sizin sokak kaç ? Bizim sokağa gelmedi hala kablo bile :confused:

Hocam çok hızlı hallediyorlar kablo getirme işini merak etmeyin şu aralar muhtarlığın çevre bölgelerini hallettiler. Sizin taraflara doğru geçerler hızlı hızlı

2 Beğeni

Eyw hocam inşallah bakalım muhtarlin oraya çoktan başlamışlardı en son 1 ay önce gormustum oraları da umarım bekliyoz bizde en kısa zamanda gelirler bizim sokağada

Çok yakın zamanda geliyoruz :rocket:

1 Beğeni