Ögretmenler duraginin oralar,
Ortabayırda 2-3 daire var dedi, cengizhan lisesinin orda
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hizmetinizi
Çok teşekkür ederim
Geçtiğimiz ay 1 sokak ötemdeki telsizler mah, özdeniz sokakta bazı binalara fiber kutu takıldı.
Telsizler Mahallesindeki çalışma yapılacak yerlerin listesi var mıdır?
Merhabalar Fatih Bey, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Bölgeler ve aktivasyon süreleri hakkında bilgi veremiyorum maalesef
Telsizler birben sokak 1000 aktif şuan
Kağıthane’de Emniyet Evleri mahallesi için de sanırım 2 yıl önce gigafiber gelecek diye sitesinde yazıyordu sonra kaldırdılar. TT fiber geldi binaya kutu koyuldu ama dairelere çekilmedi. Konu hakkında bilgi veren de yok. Gigafiber neden iptal oldu, gelecek mi onu bilen de yok. Allah’a emanet iş yapıyorlar. Millete gigafiber gelecek diye umut ver sonra sessiz sedasız iptal et. 5 yılldır kullandığım için dolandırıcılık demeye dilim varmıyor fakat başka bir yakıştırma da bulamadım.
Oğuzhan Bey merhabalar, GigaFiber süreçlerinde bölgeler ve öncelikler değişebiliyor. Fakat belirtmek isterim ki hedefimiz mümkün olan en fazla haneyi GigaFiber hizmetiyle buluşturmaktır. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirdiyseniz ek bir işlem yapmanız gerekmiyor. En kısa sürede GigaFiber hizmetine kavuşmanızı ben de en az sizin kadar istiyorum
1 yıl boyunca gigafiber reklamı yaptınız. Ben de başka bir yere taşınmaktan vazgeçtim. Sonra o reklamlar pat diye kalktı. Bunun adı nedir peki? Bilgi bile alamıyoruz.
Merhaba @alperenatici, Zümrütevler mahallesi,firatlı sokak , Maltepe/İstanbul
Gigafiber için henüz bir gelişme varmı? 2021 yılında proje haritasında olacağını görmüştüm.
Merhabalar Yasin Bey, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru iletmeniz yeterli olacaktır. Plan listesi ve aktivasyon süresi ile alakalı maalesef bilgi veremiyorum
Bi 5 sene daha bekleriz belki daha fazla
Belirttiğiniz bağlantı üzerinden başvuru yapmıştım tek 1 kişi ile başvuru yeterli oluyor mu o şüpheli
Kağıthane pilot bölge en kısa zamanda 1000 gigabit ile müjdelendirileceksiniz şuanda Gördüğüm kadarı ile Ortabayır ve telsizler mahallesinde aktif, Çelitepe heryerde fiber kutusu var size gelmeside yakındır Biraz daha sabır
Bir zamanlar tekaas gibi her akşam silah patlardı belki ondan dır
80 ler 90 larin başı diyorsan dogrudur ama şuan gayrt düzgün bir yer kaldiki hangi mahallelere sokaklara fiber cekiliyor ne alakasi var tamamen arka plana atilmasi
sultan selim mahallesinde oturan kimse yok mu ya? burası mahrum bölge mi? burda ki çalışmalar ne zaman devam edecek? TurkNet belediyeden izin almış mı yoksa gene kaçak mı yapıyor işlemleri?
Sanayi mahallesi(sultanselim) AYBİKE ÇIKMAZI SOKAGI NO :2_ Ic Kapi(Daire) No :3 KAĞITHANE, İSTANBUL
Arkadaşın evinde Aktif 1000 mbps gigafiber var , Unutulmadı , Sırasıyla içerlere gelecek öncelik , Cadde üzeri Ve Hastane Yakınları