Gigafiber kablo (kentsel dönüşüm)

Gigafiber çekilen bölgelerin çoğunluğu kentsel dönüşüm bölgesi ve haliyle her hafta bina yıkılıyor TurkNet havai fiber çektiği için bina yıkıldığında tüm müşterilerin interneti kesiliyor buna bir çözüm üretmenizi bekliyoruz acilen belediyeler ile işbirliğine gidilmeli

Merhaba, bu durumu Muhtar> İlçe belediyesi> il belediyesi olmak üzere bu merci ve yetkiliye durumu anlatın, mailler atın. Burada, TurkNet’in yapabileceği bir durum yok.

BU türknetin atması gereken ve yapması gereken şeyler, ben belediye ilede görüştüm onların hiçbir şeyden haberleri yok

türknetin yapması gereken şeyi biz yapamayız.

TurkNet bir internet servis sağlayıcı şirket. Bina yıkımı, kentsel dönüşümleri TurkNet planlamıyor, uygulamıyor. Dediğim yerlere başvurun.


Bildirin, toplu dilekçe verin. İleri de yeni binalar ekleneceği için çalışma yapılıyorda olabilir öyle ise evet, TurkNet’e bir sorun, arka plan da ne olduğunu? Sık Sık Kopma Yaşıyorum

Ne yazsam siyasi anlaşılacak. Yıkım işini belediye de yapsa özel şirketler de yapsa mevcutta bulunan elektrik, su, doğalgaz, Telekom hatlarına zarar vermemeli. Verdiğinde de verdiği bu zararı en kısa sürede telafi etmeli. Önüne gelen şirket kurup ihalelere girip patır patır gelişi güzel bina yıkıyor. Bir bakıma haklısınız fakat TurkNet nerede ne zaman bina yıkımı yapılacak bunu takip edemez, kaldı ki niye takip etsin? Binada bulunan her türlü elektrik su gaz hattının kapatılması için nasıl başvuru yapılıyor ise aynı şekilde hem Telekom kabloları hem de fiber kablolar için ilgili şirketlere bilgilendirme göndermeli diye düşünüyorum. Bu bilgilendirmeye rağmen şirketler önlemini almıyor ise o zaman da hem abonenin zararını telafi etmeli hem de yeniden kablo çekimi vs gibi işlemleri kısa sürede tamamlamalıdır. Yoksa ne giga kalacak ne de memnun müşteri :person_shrugging:

5 Beğeni

evet çok haklısınız fakat online işlem merkezinden binanın yıkılacağını haber vermemize rağmen TurkNet hiçbir önlem almıyor

mahallemizde birçokk bina yıkıldı görebildiklerimizi TurkNet 'e yazdık ama hiçbir şey yapmadılar bina yıkıldı insanlar mağdur edildi.

Dediklerinizin tamamına katılıyorum…

2 Beğeni

Bu konu ile ilgili olarak bu yayının https://m.twitch.tv/videos/1084366850 55 nci dakikası sonrasında açıklamala yapılıyor.

Genel olarak yazıyorum. Her yıl vaad ediliyor. Bir atılım göremedim daha :smiley: Sadece büyük şehirler İstanbul İzmir Ankara. Küçük şehirler gene TT. YAPA altyapısını geliştirin. Gigafiber yapalım dedim ama nafile TurkNet bildiğine gidiyor. Sonuçta senin ağın bu bölgede var ve fiber dolap eklenmesi ile şuan da o ağ boşa gitmiş oluyor yani olsa nolur olmasa ne olur :smiley: TurkNet’de çıkıp demesi gerek benim ağım var burada ben bu fiber saha dolaplarına YAPA altyapısını eklemek istiyorum yada TurkNet abonesi olan kullanıcılara fiber çekmek istiyorum. Kendim bu işi uzman ekiplerim ile yapacağım.