GigaFiber internetim var fakat bir türlü hızım normal seviyelerde değil

GigaFiber internetim var fakat bir türlü hızım normal seviyelerde değil defalarca TurkNet 'i aradım talep açtım yok Pc de sorun yok sorun görünmüyor diye defalarca taleplerim kapatıldı , cat 7 kablo aldım 2 adet giriş ve çıkışlarım cat 7 den yaptım hız testlerini de cat7 den 15 dk ara ile yaptım 3 kez fakat 200 indirme mb/s 400 mb/s yükleme ve aralığı çok açık görselleri de ekliyorum wifi modemden kapalı ve kablolu hız testi yapılmıştır
nperf2358

Selamlar @feyyaz, sizi tekrar forumda görmek güzel :raised_hand: Forum profilinize müşteri numarası tanımlı olmadığı için kontrol sağlayamadım. Ekledikten sonra bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim :handshake:

2 Beğeni

Esenler’deki hız sorunu çözülmüştü halbuki, sadece akşamları mı alıyorsunuz bu hızı yoksa tüm gün mü böyle düşük seviyede?

Hangi mahalleydi sizin?

2385686 @alperenatici

1 Beğeni

Esenler Fatih Mahallesinde gece de gündüz de hız testlerini yapıyorum aynı sorun yüksek değil değerler

Selam @feyyaz, adresinize ekip yönlendirildi. Konuyu takip ediyorum :handshake:

Routerın QOS ayarlarını kapatın. Başka Opt de aynı sorunu yaşadım QOS engellyor malesefki hızı. Başkan opt.de 1gigayı QOS ayarlarını kapattıktan sonra aldım.(NOT: Firewallda kapalı.)