Gigafiber geldi ne zaman aktif olacak?

Merhaba arkadaşlar 1 Temmuz’da sokaktan kablo çekildi 27 Temmuz’da bina içine kablo çekildi o tarihten sonra Başka işlem yapılmadı hala kutu gelmedi araştırmalarıma göre ortalama 2-3 hafta içinde kutu geldi diyenler olmuş bizim binaya kutu ne zaman gelir ne zaman aktivasyon yapılır aynı anda superonline’da da işlem yapılıyor onlar da kablo çekimi yaptı kutusunu koydu Her şey hazır Kasım ayında aktif edeceklerini söylediler galiba saha ekipleri hem TurkNet hem de Superonline’ın kablolarını çekiyorlar

1 Beğeni

Merhabalar, foruma hoş geldiniz :handshake: Aktivasyon süreçlerinde yanıltıcı olmamak için ortalama süre veremiyoruz. Ekipler iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak dönüşümleri tamamlıyor :raised_hand:t2:

1 Beğeni

Benin bu şekilde kablolar, 19 mayıstan beri böyle… mahalleye kablolar döşenmiş durumda bekliyoruz.

Her an çalışır bir daha ek bir işlemle uğraşmayayım diye peşin kampanyasına bile katılmadım. 1 ay sonra uğraşmak var.

süreç mahalleden mahalleye belediyedeki izinlere proje ekiplerinin yoğunluğuna göre değişiyor mesela gigafiber işlemleri ilk benim mahallemde başladı en son arkadaşımın mahallesinde yapılmıştı onların apartmanda şuan gigafiber var benden önce kullanmaya başladı gigafiber ’ i benimde son aşama kaldı dışarıya takılan kutuya kalın kablo takılmasını bekliyorum nasip olursa bizde ışığı göreceğiz Allahın izniyle sana tavsiyem kendini en az 2 ay olmaz diye şartla olursa süpriz olur.

konum neresi hocam

İstanbul Gaziosmanpaşa

destek hesabı ile görüştüm işlemlerin az kaldıgını eylül ayında çalışmaların tamamlanması planlamış aktivasyon verilecek bilgisi aldım kavuuşmaya az kaldı

@alperenatici @Baran @Eren @Jax @JusTiMe

2 Beğeni

Mutlu sona yaklaşıyorum sanırım. GigaFiber aktifleşme süreci mahallenin diğer uçundan başlar diye tahmin ettim. Oraya bakarken, gigafiber aktifleşme süreci ters yönden, mahallenin diğer ucundan başlamış. Bir kaç sokak yakınıma kadar gelmiş. Tahminim bu ay sonuna kadar çektikleri kablolara kutuları takarlar. Gelecek ay kullanabilirm diye düşünüyorum.

1 Beğeni

@Exclusive.gamer nasıl ulaşıyorsun hocam desteğe bende ulaşıp sorayım bari :smiley:

@Mcevik benimde senin gibi hocam çalışmalar benim mahallemde başladı arkadaşım bir üst mahallemde oturuyor gigafiber hizmeti aktif ve onların mahallesinde dümdüz gidip yukarı aşağı geziyor ekipler inşallah bizi unutmazlar

@Jax normalde bilgi vermiyordu sokaktaki kutu kimin diye ekiplere sorun dedim ordan bilgi almış planlama bilgisinide öğrenmiş bana mahalleniz eylülde akif olacak dedi :smiley: sorgu ekranında 1000 mb görünce hemen başvuru yapacağım

1 Beğeni