Gigafiber geldi hala aktif olmadı

Ağustos un 10 unda gigafiber kutusu konuldu binaya ne zaman aktif olur acaba ilgilenirseniz sevinirim @alperenatici

Selamlar @Zerox, kutu eklenmesi güzel bir haber. Bu pek yakında GigaFiber’li olacağınız anlamına geliyor. Süreçler birçok etkene bağlı ve farklılık gösterebiliyor. Ortalama bir süre vermekten imtina ediyoruz çünkü bu yanıltıcı olabilir. En kısa sürede GigaFiber hizmetini deneyimlemeniz ve forumda paylaşmanız dileğiyle :raising_hand_man:

Forumlarda okudum bazılarına ayın sonunda gibi şeyler söyleniyor benim içinde öyle bir şans var mı bakarmısınız

1 Beğeni

Her bölge için durum farklı. Kutulamanız henüz yeni gerçekleştiği için süreci buradan birlikte takip etmeyi tavsiye ediyorum :raising_hand_man:

Tamam dır

Hocam 16 günde aktif olması için çok şanslı olmanız lazım . En kısa sürede inşallah kavuşursun gigafiber’e bende 122 gündür bekliyorum çevremdeki mahallaler de gigafiber aktif üst mahallemdeki arkadaşlarım kullanıyor bende onların evine gidip ekrana ekmek banıyorum :crazy_face: :crazy_face:

1 Beğeni

Sen çok uzun süredir bekliyomuşsun Allah sabır versin ne diyelim inşallah o kadar uzun sürmez bizimkide

1 Beğeni

Fiber başvuru hattını 1 arar mısın ve desteğe yaz tekrar bence adamların durumunu öğrenmeye çalış ne yapıyorlar bunlar diye enayi gibi beklemiş olma :laughing:

Fiber başvuru hattı kaç

TurkNet Fiber satış ve başvuru takip hattı:

0(850) 288 80 16

TurkNet Fiber müşteri destek hattı:

0(850) 288 10 10 — Şebeke içi ücretsiz

@alperenatici alperenatici proje ekiplerinden bilgi alacaktı sağolsun o haber veriyor aa alperenatici hocam’ a ulaşmışım aa desteğe destekten daha etkili değil mi alperenaticiya ulaşmak :smiley:

1 Beğeni