Gigafiber geldi ama hala aktif olmadı

Merhaba gigafiber geleli 1ay oldu ama hala açılmadı bazı kişilere bir tarih veriliyor benimde öyle bir tarih var mı acaba @alperenatici

Toplu aktivasyon yapıyorlar onunda süresi belediyeye bağlı değişiyor

1 Beğeni

Toplu aktivasyon yapmıyorlar hocam toplu aktivasyon yapsalar Yukarki Mahalle tintinpınar arkadaşım 30 gündür kullanıyor gigafiber benimde aktif olması lazımdı.

1 Beğeni

Bizim sokakda da toplu aktivasyon yaptılar yani 719. kadar vardı onlar [3 ay önceden Gigafiber aktif kullanıyorlardı ] ofdkya kablolar takildikdan 5 gün sonra tahmini 50 sokağı birden aynı anda aktifleştirdiler :smile: yani bu bölge bölge değişiyor tabi süreç

2 Beğeni

Selamlar @Zerox, ortalama da olsa bir tarih veremiyoruz. Yalnızca tüm mahallesi aktif olmuş ve buna rağmen 3-5 aydır bekleyen kullanıcılarımız için ekiplerle iletişime geçiyoruz. Çoğu durumda buradan da ortalama bir tarih bilgisi çıkmıyor. İş sırası, yoğunluk ve prosedürlere bağlı olarak aktivasyonunuz tamamlanır :raised_hand:

hocam benim içinde tekrar iletişime geçme şansın var mı ? proje ekipleriyle 128 gün oldu benimde bekleme sürem çevre mahallelerde aktif gigafiber sana aktif mahallelerin haritasını atmıştım. Gözünden kaçtı galiba dönüş olmadı yada yoğunsun sırayla dönüş yapıyorsun.

Selamlar @Jax, ruhsat sürecinden farklı bir bilgi verilmesi mümkün değil. Bu süreç tamamlandığında kablolama işlemi gerçekleşecek :raising_hand_man:

cevap için sağol anlamadığım nokta neyin ruhsatı bu hocam yukardaki mahalleler de aktif gigafiber ? aynı belediyeye bağlı değil mi tüm mahalleler ?