Gigafiber Geçiş Yapamıyorum

25 Aralıkta türk.netten böyle bir mail aldım gigafiber altyapının çalışmasının tamamlandığını en kısa sürede beni 0212 703 45 45 numarasından arayıp geçişimi yapacaklarını söylüyorlardı.


Ancak neredeyse 6 ay geçti ve hala geçişim yapılmadı nerdeyse her ay yardım talebi oluşturdum ya kurulum aşamasında sıkıntı var en kısa sürede iletişime geçeceğiz denildi ya da iptal edip yeni abonelik almanız gerek dendi ama mailde iptal etmeme gerek olmadığını söylüyorlardı. Şimdi geçiş yapmam için ne yapmam gerek iptal etmek istemiyorum çünkü evde telefon hatları çekmiyor aramaları vb işlemleri vowifi dan hallediyoruz.

Fiber aboneliğe geçerken mevcut aboneliği iptal etmeniz gerekiyor diye biliyorum altyapı çalışması tamamlandı ise iptal edip gigafiber bağlantı başvurusu yapmanız gerekiyor Türk net altyapı sorgulamasında gigafiber gözüküyor mu şuan adresinizde

Evet uzun süredir gözüküyor altyapı sorgulamada ama benim amacım iptal etmeden geçiş yapmak o yüzden buraya yazdım.

Öyle bir seçenek varsa yetkili arkadaşlar yardımcı olacaktır size ama vae fiber de öyle bir seçenek yok diye biliyorum bunda varsa @EFG yardımcı olur size

1 Beğeni

az sabret sende şanslı olarak gigafiber gelmiş söyleniyorsun. millet adsl e kafa atıyor. adsl için 2 yıl uğraşan biri görse seni çok pis döver. :sweat_smile:

Ömer Faruk Bey, malesef gigafiber’e geçiş yapmak diye bir durum söz konusu değil. Gigafiber için 0’dan başvuru yapmanız gerekiyor.

Yanıtınız için teşekkürler. Mevcut aboneliğimin iptal talebini başlattım en kısa sürede gigafibere abonelik oluşturacağım.

13 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.

Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Kemerlerinizi bağlamayı unutmayın gigafiber uçurur :blush::rocket: