Gigafiber Esenler Ninehatun Hız Sorunu

Merhaba yaklaşık 1 ay öncesinde mahallemdeki dağıtıcıdan apartmanıma kadar gelen fiber optik kablo bir yıkım sonrası kopartıldı sonrasında tekrar kablolama yapıldı lakin bu sefer de upload değerim 950-940 aralığından 500-600 küsurlere geriledi kablo koptuğu günden beri destek kaydım açıktı adresime 5 ten fazla kez ekip gelip kablomu fiber konnektörlerimi ve cihazlarımı değiştirdi lakin sorun düzelmedi sonrasında ONT’den modeme giden kabloyu CAT 8 ile değiştirmem istendi bende hem ONT’den modeme hem de modemden bilgisayarıma kadar olan kabloları CAT 8 ile değiştirdim lakin yine değişen bir sonuç olmadı 1-2 gün öncesine kadar destek kaydı üzerinden eskalasyon ekibine bildirildiği söylendi ve sonrasında hat değerlerimin olması gerektiği gibi olduğu bir sorun görünmediği söylendi şahsen bu durumdan çok sıkıldığığım için destek kaydını bir hışınla kapattım lakin bu mevzu aklıma takıldı artık Online işlemlerden bir destek bulamadığım için bir de buradan söylemek istedim bilmiyorum bir faydası olur mu?

Merhaba, güncel hız testi sonucunuz ile birlikte arıza kaydı oluşturarak buradan bilgi verir misiniz?

1 Beğeni

Kayıt oluşturdum.

Teşekkür ederiz. Hız profilinizin tekrar kontrol edilmesi için net uzman ekibimize bilgi verdik. Kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler🙏

1 Beğeni

Sorun devam etmekte

Merhaba tekrar, 88280991 numaralı kaydınıza istinaden kontroller devam ediyor. Güncel gelişmeleri kısa süre içerisinde bildireceğiz.

1 Beğeni