Gigafiber Dönüşüm Süreci

Salı gunu kuruluma geldiler gelen ekip sinyal gelmediğini söyledi sonrasında turknetten arayıp biz ekip gonderdik lakin dönüşümünü daha yapılmadı dedi ekipten gelen abi 2-3 gün düzelir dedi acaba düzeldimi arayan edende olmadı @alperenatici

Merhabalar, probleminiz devam ediyor mu?

2 Beğeni

Cuma günü sorduğumda altyapınızda arıza var hafta sonundan sonra bilgilendiricez dendi ama herhangi bir yerden bilgi gelmedi , dün kutu kablolaması değişmiş belki geçiş bitmiştir ama arayıp randevu alan olmadı

Yeni yapılan kablonun bozuk olması garip, bana da 4 haziranda sinyal yok dediler 10 haziranda dışarıdan gelen kablo bozuk dediler. Hala değişecekler bekliyorum.

1 Beğeni

Garip benim dısarıdaki kablo değişti kutuya galiba yeni kablo çekildi oimden sordum ekiplerden gelen bilgiyi size aktaracağım dendi bekliyorum

Umarım senin sorunun çözülmüştür. Darısı da başımıza artık birde türk telekom ekiplerine laf söylerdik …

2 Beğeni

Umarım hocam inşallah sizinkide en kısa sürede çözüme kavuşur

Yanlış iscilik olunca suç kabloya atiliyor :upside_down_face: sabrin sonu selamet en azindan gigsfiber gelecek elinde sonunda bide o yonden bakin

1 Beğeni

Dün galiba dışarıdan gelen kablo yenilendi ve tekrardan kutuya bağlandı suan Oimdeki kayıtımda ekiplerden bilgi bekliyoruz 12 den beri ekip yönlendirme şansımız varmı?

Kayıt numaranızı benimle paylaşır mısınız Hasan Bey?

1 Beğeni

Türk Telekom’un çok fazla saha ekibi var. Bu konuda iyiler. Benim de gözlerim onları arıyor hep :grinning:

4 Beğeni

Destek kaydı ise 53546915 bu hocam

Hocam bu bilgiyi neden istediniz merak ettim

Herhangi bir gelişme var mı hocam

Bu hafta içi bir daha randevu alıp kuruluma geliceklermiş sinyal sorunuza çözülmüş

1 Beğeni

Ben de randevu ve aktivasyon sürecinizi takip ediyorum :raising_hand_man:

2 Beğeni

Daha arayan eden olmadı sadece dün kutudaki sinyal sorununu düzeltmek için 2 kişi geldi

Sinyal sorunu giderildikten sonra işlemleriniz tamamlanır Hasan Bey. Gereken hassasiyetin gösterildiğinden şüpheniz olmasın :innocent:

1 Beğeni

Zaten kutuyu açıp işlemler yaptı gelen ekip yani sorunun çözüldüğünü düşünüyorum ben. bakalım ne olacak

Gelişmeleri özel mesaj üzerinden paylaşabilirsiniz. Süreç tamamlandığında konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.