Gigafiber çalışması

Zonguldak gibi küçük şehirler içinde böyle bir çalışma düşünülüyor mu?

Merhabalar, şu an için listede göremiyorum ama hedefimiz mümkün olan en fazla haneyi GigaFiber hizmetiyle buluşturmaktır. Bunun için yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

3 Beğeni

Uşak Kemalöz mahallesine bakabilir misiniz planlar arasında demişlerdi çalışmalara ne zaman başlanacak bir bilgi var mı?

Merhabalar, bölge planlarımız arasına eklendi. Ekipler iş sırasına göre planlanan sahalarda dönüşümleri gerçekleştiriyor. Ortalama bir süre vermem yanıltıcı olabilir.

Merhabalar,200 metre yakınımdaki gaziosmanpaşa karadeniz mahallesine gigafiber çekilmiş. Forumda çeşitli yerlerlde sultangazinin cumhuriyet mahallesi hariç neredeyse her mahallesine çekildiğini gördüm. Nedendir bilmiyorum. Ama 200 metre dibinde gigafiber olup burada olmaması üzücü üstelik bu kadar yakındayken çalışma planlarında gözükmemesi daha da üzücü @alperenatici

Zaten planlar arasında demişlerdi 3 farklı yerden teyit etmiştim bu sene gelir mi öğrenmek isteğim buydu.

Merhaba, İstanbul, Maltepe’de Yalı mahallesi planlarınız arasında mı?

Merhabalar, sizi gayet iyi anlıyorum. Cumhuriyet mahallesini şu an için planlar arasında göremedim. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru sağlayabilirsiniz.