Gigafiber Bayrampaşa

Binamdaki Gigafiber kutusunun kabloları bağlandı fakat TurkNet i aradığımda bağlantı görünmüyor dediler acaba gigafiber adresimize ne zaman ulaşır kutu bağlı kablolar bağlı hız testinde hala gözükmüyor
Bayrampaşa Cevatpaşa mahallesi şükrü kanatlı caddesi

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra geriye kalan kısım, kutuya sinyalin verilmesi. Bazen, çalışma yapılan belli bölgeleri tamamladıktan sonra her yeri aynı anda aktif ediyorlar. Bazen de belediye ile gerekli prosedürleri halletmeleri gerekiyor. Yani biraz zaman alan bir süreç. 2 haftada da aktif olabilir 2 ayda da. Tek yapmanız gereken her gün siteden altyapınızı kontrol etmek ve biraz sabırlı olmak.

1 Beğeni

Merhabalar,
Bende Cevatpaşa mahallesinde oturuyorum. En son sizin bölgenin yani saraybosna caddesinin sol kısmı yaani cevatpaşa okuluna doğru olan kısımlarda ofdk kutuları konuldu sizin taraflar birde nasrettin hoca parkının üst kısımlarındaki sokaklar kalmış. Büyük ihitmalle oraları tamamlandıktan sonra aktivasyon işlemine geçilir.

Selamlar @enderatc, foruma hoş geldiniz :raised_hand:t2: Binanıza GigaFiber ulaşması çok güzel bir haber. Yakın zamanda forum üzerinde uçuşa geçtiğiniz ile bir konu oluşturacağınızı düşünüyorum. Tüm izin ve prosedür süreçleri tamamlandığında iş sırasına göre aktivasyon tamamlanacaktır. Belirli aralıklarla altyapı sorgulama gerçekleştirmenizi rica ediyorum :handshake:

alperen bey hız sorgulamada gigafibere geçtik aradığımda biz sizi arıycaz dediler fakat arayan soran yok bu süreç ne kadar sürer kurulum yapılacak alt tarafı

Ben de aynı konumda ikamet etmekteyim umarım en kısa zamanda GigaFibere kavuşuruz. Şuan için aktivasyon bekliyoruz.

Selamlar @enderatc, başvurunuzu gerçekleştirdiniz mi? Özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletirseniz kontrol etmek isterim :raised_hand:t2:

Aynı durumda bizde öyleyiz 1 hafta oldu bekliyoruz. Arayan soran yok.

An itibariyle güncelleme :(06.09.2022)
Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğimde bölgede aşırı talep kaynaklı yoğunluk olduğunu ekiplerin durumla ilgili gerekli önlem ve aksiyonları alacağını belirttiler . Randevu için bekleme sürecimiz devam etmekte umarım en kısa sürede GigaFibere kavuşuruz .

Bölge: Bayrampaşa/ Cevatpaşa Mahallesi