Gigafiber ankastre kutuda sinyal yok / değer yüksek

Merhaba herkese! TurkNet ailesine yeni katıldım sayılır. Sayılır dememin sebebi TurkNet güler yüzlü işini düzgün yapan arkadaşımız bugün hem imzamı almak hem de fiber kabloyu daireme çekmek için geldi. Özenerek kabloyu çok düzgün birşekil de derli toplu özenle çekti kabloyu. Ama ankastreye bir geldik ölçümde sinyal yok :pensive: O da üzülerek işin altyapı ekiplerinde olduğunu söyledi.

Selam, GamerAyk hoş geldin!
Sinyal verilmemiş olabilir, kısa süre içerisin de verileceğini düşünüyorum ki fiziksel işlemler bitmiş. Adresinizi alabilir miyim? (Özelden)

1 Beğeni

Selam, bende de aynı sorun oldu. Kurulum için randevu verdiler 2 gün önce, kurulum ekibi aradı sinyal olmadığı için kurulum yapamayacaklarını söyledi. Altyapı ekibinin gelmesi gerekiyormuş. Fakat net bir güncelleme alamadım destekten.

Benim anlamadığım sinyalin olup, olmadığını sistemden göremiyorlar mı zaten? Kurulum ekibi niye yönlendiriliyor sinyal yoksa?

Bir gelişme oldu mu sizde? @GamerAyk

Evet ertesi gün sinyali verdiler ve şu an TurkNet sayesinde uçuyorum!

Kurulum ekibi yanındaki cihaz ile ölçüm yapıp ona göre fiber kabloyu dairenize döşeyecekler. Merak etme o andan itibaren İnternetini kullanabileceksin.

2 Beğeni

Bu arada uçuş öncesi kemerlerinizi bağlamayı lütfen unutmayalım. :rocket: Dimi trowa?

1 Beğeni

Tribülanssız uçuşlar dilerim. :star_struck::rocket:

3 Beğeni

Arada sağa kayıyor modem :rofl:

1 Beğeni