GigaFiber Altyapısı Hakkında Başvuru/Hızlandırma

Merhabalar öncelikle bu konuyu okuyan ve okuyacak olan herkese bol neşeli güzel bir hafta diliyor şimdiden yardımcı olmaya çalışacaklara şükranlarımı sunuyorum.

İstanbul/Beşiktaş Vişnezade Mahallesine ikamet etmekteyim, her ne kadar anlamasamda yakın bölgelerde GigaFiber Altyapısı bulunduğundan dolayı buraya Altyapı çekilmesi nispeten daha kolay ve az uğraştırıcı olur diye düşünmekteyim (konuyla pek alakası olmamasına rağmen beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim) lakin buna rağmen Vişnezade Mahallesinde herhangi bir Altyapı ve öğrenebildiğim kadarıyla Altyapı çalışması bulunmamakta.

Asıl soruma gelecek olursak, Vişnezade Mahallesinde bir Altyapı çalışması bulunuyor mu veya Altyapı çalışması için planlar var mı eğer varsa bu çalışmayı hızlandırmak için yapabileceğim herhangi bir şey gerçek anlamda herhangi bir şey varmıdır?

Eğer Altyapı çalışması bulunmuyorsa yine Altyapı çalışmalarını başlatmak adına neler yapabilirim? Mahalle sakinlerinden İmza toplamam akabinde TurkNet’in sitesindeki GigaFiber istiyorum Formunu doldurmalarını sağlamam bir broşür hazırlayıp Formun olduğu linki qr kod olarak bröşüre koyup mümkün olduğunca çok insana ulaşmam ne derece fayda sağlar bunu öğrenmek istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum, ayıracakları vakit için ise gerçekten minnettarım. <3

@alperenatici Alperen Bey okuduğum bir forumda siz etiketlenmiştiniz çok yardımcı olduğunuz için sizi eklemek istedim umarım rahatsız etmemişimdir, iyi akşamlar dilerim.

2 Beğeni

Öncelikle iyi günler dilerim. Eskiden TurkNet temsilcileri planlamaları insanlarla paylaşıyordu fakat, bu sistem artık durdu. Yani ileriki zamanlarda planlama olup olamayacağını malesef yetkililer size söylemeyecektir. Altyapı çalışmalarının başlatılması için TurkNetin sitesinden talepte bulunmalısınız. Mahalleniz de başlaması için talebin yoğun olması gerekiyor ki proje ekibi talebinizi dikkate alsın, iyi akşamlar.

https://turk.net/gigafiber-istiyorum

1 Beğeni

Selamlar @blueowl, bölgenizde altyapı çalışmasının olup olmadığını öğrenmek ve başvuru yapmak için GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı size yardımcı olacaktır. Bu bağlantı üzerinden sorgulama ve başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru gerçekleştirdiyseniz bunun dışında atmanız gereken farklı bir adım bulunmuyor. En kısa sürede GigaFiber hizmetiyle buluşmanız dileğiyle :heart_hands: