Gigafiber Altyapı Buca

Merhaba Buca Valirahmi Bey mahallsinde oturuyorum, yaklaşık bir haftadır mahallede TurkNet çalışanları binalara kablo çekiyor ama bizim karşı binada durdular iki gündür gelen giden yok, mevcut kullandığım internetimin taahütü az kaldı, gigafiber altyapısının mahallemde aktif olacağı tarihi öğrenebilirsem ona göre planımı yapacağım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhabalar, gigafiber’in bütün hanelere ulaşması konusunda TurkNet ekiplerinin çalıştıklarını söyleyebilirim fakat bazen belediye veya bazı engellerden dolayı sürecin uzaması söz konusu olabiliyor yanii net bir bilgi verilemiyor süreç hakkında bu sebeplerden dolayı.

Hocam sağ olun bu hazır cevabı ben de biliyorum da aktif çalışma bölgesiyle ilgili bilgi de verilebilir bence, kablo çekip gideceklerini sanmıyorum ben de, fakat taahütlerimiz ve planlamamız açısından kısa vadeli ne yapılacağı söylenilebilir gibi.

Bu konuda dediğim gibi net bir bilgi verilemiyor fakat size @alperenatici bey’in yardımcı olacağını düşünüyorum fakat dediğim net bir veya olasılık bilgisi verilmiyor çünkü bugün yarın ne olacağı belli olmayabilir.

dm bakar mısınız

Selamlar @Kaanay, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: Aktivasyon ve planlama süreçleri farklılık gösterebiliyor. Bu nedenle ortalama bir süre verirsek ve bu sürede işlemleriniz tamamlanmaz ise sizi yanıltmış oluruz. Ekipler iş sırası ve planlamaya göre aktivasyonunuzu tamamlayacaktır :heart_hands:

2 Beğeni

Altyapının çekilmesi sırasında birçok etken var, forumda gördüğüm kadarıyla ilk çalışmadan itibaren 1 ay içerisinde kullanmaya başlayanda var, kutu takıldıktan sonra 1 ay aktif olmasını bekleyen de var.

Eğer taahhüt süreniz bitiyorsa hattınızı TurkNet 'e taşıyın bu şekilde yeniden taahhüt başlatmadan gigafiber gelmesini bekleyebilirsiniz.

Davet kodu

TurkNet 'e abone olurken davet kodu kullanırsanız 6 ay boyunca 1 fatura tutarınca indirim kazanırsınız

Davet kodu: IUS72HD99ORX
Davet linki: https://turk.net/p/IUS72HD99ORX

Bucalılar için çalışan reisler burda, bu sıcakta allah kolaylık versin.

Vay be. Bize de kısmet olur umarım bu görüntü.

Merhaba İzmir/Buca/Yıldız Mahallesi projeye dahil edilecek mi acaba Süperonline ekipleri binalar üzerinden altyapi çekmeye başladilar ama TurkNet ile ilgisi var mi bu çalişmalarin.

Türkcell pek bina üzerinden çekmez. Türkcell olduğuna emin misiniz? Bir fotograf koyabilseyniz iyi olurdu

Ben de öyle zannediyordum fakat kabloların üzerinde ve de binalara konan kutularda Süperonline yazıyor.

Türknetin sistemine benziyor ama… kablo üzerindeki yazıları okuyamadım.

Bir süredir o şekilde çekmeye başladılar. Telekom ve kablonet de dahil. Benim semtimde de havai çekiyorlar İst/Sultangazi. Ama belediye onlara izin verip TurkNet’e vermiyor😄


Bina içi kutular da bu sekilde

Süperonline hocam, ben aktif olarak süperonline kullanıyorum 100mbps ve şuan mahallemde TurkNet çalışma yapıyor, taahütten dolayı iptal edersem 4 bine yakın bi fatura çııyomuş kurulum bedeli vs ondan iptal etmeden ikinci net olarak gigafiber alıcam, ama fiber fiberdir bence zaman kaybetmeden abone olun taahüt olayı dışında süperonline hiç üzmedi beni, hemen aktif oluyor her hangi bir sorunda aynı gün bir iki saat içinde ekipler gelip yapıyor, altyapısal hiçbir problem olmuyor altyapıları yerin altından geçtiği için, tabi karar sizin.

Kuruçeşme mahallesinin bir bölümüne bu şekilde kablolama ve kutulama yapildi.TurkNet gigafiber ile ilgili bir çalişma henuz yok.Benim için önemli olan Yıldız mahallesi çunku orada ikamet etmekteyim.Yıldız mahallesinin bir bölümüne de Süperonline altyapi getirdi fakat bizim sokak pas geçildi sanirim
Bir umut bekliyoruz umarim fibere kavuşuruz.

Ben yıldız mahallesinde otuyorum inşallah TurkNet GigaFiber gelmesini bekliyorum TurkNet kullanıcısıyim ben talep bulundum inşallah gelir ya çok umutluyum inanın ADSL kullanmaktan bıktım fibere geçmek istiyorum artık gelirse sokakta herkes geçer yeterki gelin kutuyu bırakın ben sizin PR çalışmanızı yaparım 242/2 sokak kutu bırakın gelirisi bende …

Ben de 206/16 Sokakta ikamet ediyorum.Gigafiber şart bu bölgeye hocam yoksa bu TT altyapısı ile biz daha çok eziyet çekeriz.

Şuan da Valirahmibey mahallesi ve Efeler mahallesin de çalışma var diye biliyorum. Umarım size de gelir