GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

Selamlar,

Forumumuzun yardımlaşma, içerik üretme ve bilgi paylaşımı özelliğini korumak adına TurkNet GigaFiber mesajları bu konu başlığı altında toplanacaktır.

  • Aktivasyon, planlama ve sinyal durumu hakkında mesajlarınızı gönderebilir, paylaşılan deneyimlerden faydalanabilirsiniz. turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama bağlantısı üzerinden TurkNet GigaFiber sorgulama ve başvuru işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Paylaşılan kullanıcı deneyimleri ve turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama bağlantısı üzerinden alacağınız bilgi dışında yöneticiler ve moderatör ekibinin ek bilgi paylaşma durumu bulunmuyor.

  • Aktif bir TurkNet GigaFiber aboneliğiniz var ve arıza yaşıyorsanız lütfen bu konuya yazmadan yeni konu oluşturun. Aktivasyon, planlama ve sinyal dışındaki mesajlar reddedilir.

  • Bu konu başlığı dışında açılacak konu başlıkları ve atılacak mesajlar reddedilir.

  • TurkNet GigaFiber aktivasyonunuz tamamlandığında teşekkür etmek isterseniz https://forum.turk.net/c/talepler-sorunlar/takdir-tesekkur-hiz-paylasimi/24 kategorisinde konu açabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular:

  • Soru 1: Karşı binada ve tüm mahallede aktivasyon tamamlandı. Bir tek benim binam kaldı. Unutuldum mu, ne zaman binama gelecek?
    Cevap: Ekipler iş sırasına, yoğunluğuna bağlı olarak işlem yapıyor. Planlamaya bağlı olarak binanız da ziyaret edilecektir.


  • Soru 3: Altyapı sorgulama ekranında 6-8 hafta içerisinde adresime TurkNet GigaFiber geleceği yazıyor, doğru mu?
    Cevap: Bu yazı ve süre temsilidir. Yazının yazmaması da bölgenize TurkNet GigaFiber gelmeyeceğini ifade etmez.

Keyifli forumlar :heart_hands:

26 Beğeni

İstanbul Gaziosmanpaşa Gigafiber Olan Yerler

Aktif Mahalleler

Barbaros Hayrettin Paşa Mah

Hürriyet Mah

Şemsipaşa Mah

Merkez Mah

Mevlana Mah

Yeni Mahalle

Kazım Karabekir Mah

Karadeniz Mah

Karayolları Mah

Çalışması Devam Edenler

Yenidogan Mah (Çalışmalar Devam Ediyor)

Karlıtepe Mah (Çalışmalar Devam Ediyor)

Fevzi Çakmak Mah ( Çalışmalar Devam Ediyor)

3 Beğeni

Bahçelievler Cumhuriyet Mah. Çalışmalar sürüyor. Binaya fiber çekildi kutu konuldu.
Bina üstlerinde kutu yok. Dış hat bağlı değil.

4 Beğeni

Binanıza kutuyu ne zaman taktılar?

5 Beğeni

Ya Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir de aktif olup kullanan varsa yazsın lütfen

6 Beğeni

Başvurunun 10. günündeyim hala kurulumum yapılmadı. En son verilen bilgi Eylül ayı içerisinde kurulumun gerçekleşiceği yönünde. Ayın 14ü fatura günü bu ayda fazla fatura ödüycez kurulum yapılmadığı için.

4 Beğeni

@Nusret 30 eylüle kadar bekleyeceksin daha kutusu takılmayan sokaklar var aktivasyon yapılacak sokaklar var ay sonuna kadar çoğunu bitirirler ozaman herkes aktif olur eğer bu ay bitmezse o zaman sözünü tutmamış olacak toplu şikayet ederiz

8 Beğeni

Tamam ozaman takipteyiz

2 Beğeni

Buradan “GigaFİBER Haritası” güncel sayılabilecek GigaFİBER haritasına bakabilirsiniz. Resmi bir harita değil, kullanıcıların ve abonelerin GigaFİBER kullandığı veya olduğu yerlerin işaretlenmiş haritasıdır.

6 Beğeni

buradan aktif olan yerlere bakabilirsiniz haritayı hazırlayan kişi güncel bilgi geldikçe haritayı güncelliyor

GİGAFİBER GÜNCEL ALTYAPI HARİTASI İÇİN TIKLAYIN

8 Beğeni

Sanırım ayın beşi gibi

2 Beğeni

Bu harita doğru değil desem yeridir olmayan yerlerde gigafiber var yada gelecek gibi görmüşler

@alperenatici bey, sokağa sonunda fodk yerleştirilmeye başlanmış, ilginiz için teşekkürler fakat önceki yerlerde olduğu gibi çok baştan salma takılmış ve hiç biri duvara montajlanmamış, emanet duruyor, önümüz kış bi fırtınada rüzgarda hasar görebilirler, ilgilenirseniz sevinirim.


**Maps konumu: Google Maps


**Maps konumu: Google Maps


**Maps konumu: Google Maps


**Maps konumu: Google Maps


**Maps konumu: Google Maps

3 Beğeni

Yukarı da belirttim zaten “Resmi bir harita değil” diye sonuçta sapma/yanılma payı gerçeklik ile %100 aynıdır diyemeyiz, hiç bir haritaya diyemeyiz.

1 Beğeni

Pendik Çamçeşme için durum nedir ?

4 Beğeni

Şirinevler baya torpilli :joy::joy:

1 Beğeni

Direkt bahçelievler diyelim biz ona :smiley:

1 Beğeni

@alperenatici Ekiplerle sürekli iletişime geçtiğinizi söylüyorsunuz fakat geri dönüş yapmıyorsunuz. Ekiplerle iletişime geçebileceğim bir kanal mevcut ise ben geçmek isterim. Bu durumdan sıkılmaya başladım çünkü. Sürekli bir dönüş beklentisin de bırakılıyorum ve sonuç olarak hiç yardımcı olunmuyor.

3 Beğeni

Doğrudur bende örnek bazı bölgelerde gigafiber başlanmadığı halde o gibi gösteriyorlar örnek uşak ben sakarya ilinide 2023 sonuna kaldığını söyledim adamlar yokmu hiç bir bölgede dedi yok diyince kaldırdılar yıldız işaretini recep baltaşın yaptığı haritada var bu sorun uşakta gigafiber varmı şuan kullanan ?

2 Beğeni

Uşak Cumhuriyet ve Kemalöz Mh. projede demişlerdi ondan koymuşlar herhalde oraya bende yazmıştım o konuya projede var dediler yine. Twitterdan bu sene gelir mi diye sorduğumda 2023’de aktif olur demişlerdi pek ümidim yok ama.

3 Beğeni