Gigafiber aktivasyon süresiii

Merhaba herkese. Binama yaklaşık iki hafta Gigafiber kutusu takıldı. Her gün kontrol ediyorum fakat hala aktif olmadı. İlla net bir cevap almak gibi bir derdim yok daha önce gigafiber kullanan arkadaşlar tahminini veya hatırladıkları kadarıyla süreci aktarabilirler ise mutlu olurum.

1 Beğeni

Gigafiber kullanmıyorum ama diğer kullanıcıların geridönüşlerine göre 1 haftada aktif olanda aylarca bekleyende var.

1 Beğeni

Öncelikle gigafiber ailesine hoşgeldin diyebiliriz işin önemli bir bölümünü geride bırakmıssınız genelde kutu konulduktan sonra 1 hafta ile 2-3 ay arasinda aktif ediliyor burda belirleyici olan belediyelerden alınan izin onu aldiklari an aktiflestiriyorlar hemen siz ucuş takımlarını hazırlayın isin büyük bolümü geride kalmış

Mart ayında kutu takıldı. Ağustos sonunda aktif oldu. Destek kaydı açtım. Ekiplerin modemle gelip kurulum yapmasını bekliyorum. Yoğunluk olduğunu söylediler.

2 Beğeni

@Zerox merhaba , binaya gigafiber kutusu konulduktan 10 gün sonra bina dış cephesine kalın kablo çekimi yapıldı. 10 gün sonrada 5-6 bina arası kablo yığınları olan dış cepheye ofdk kutusu konuldu Ekteki resim

Bu ofdk kutusu konulduktan 10 gün sonra kablo yığınları kutuya takıldı ,
5 gün sonrada sinyal verildi , online işlemlerden destek kaydı açıp paket değişikliği talebinde bulundum, 1 gün sonraya randevu verildi ve gelip kurulum yapıldı :hugs:
Bende süreç böyle işledi , ama hatırlatmak isterim bölgeden bölgeye gerekli izin prosedür iş sırasına göre zaman süresi farklilik gösterebiliyor :hugs: umarım en kısa zamanda gigafiber hizmetine ulaşırsınız :partying_face:

2 Beğeni

Ben bugün gittim baktım benim mahalle tarafında değil arka mahallemde ofdk kutusu vardı bizim burada baya bir büyük yuvarlak şekilde sarılı kablolar var yüksek ihtimal oraya koyacaklar ama daha koymamışlar

1 Beğeni

Ofdk kutusunu da koymaları lazım iş siralamasina göre gidiyolar ofdk kutusu konulduktan sonra o yığın kablolarını kutuya bağlamaları lazım daha sonra sinyal veriliyor süre is sırasına ve bölgeye göre değişiyor ama dediğim gibi iş siralamasi bu şekil oluyor . Umarım en kısa zamanda gifafiber hizmetine kavuşursunuz :pray:

1 Beğeni

yer neresi acaba

1 Beğeni

İstanbul Esenler davutpaşa mahallesi

2 Beğeni

aynı durumdayım , beklemedeyiz

1 Beğeni