GigaFiber Aktivasyon, Planlama ve Sinyal - Genel Konu

O haritada emeği geçenlerden biri de benim, her hafta İstanbul’un farklı mahallelerini sorgulayıp kontrol ediyorum, yeni mahallere genişledikçe haritayı yapan arkadaşa bildiriyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Sanmıyorum, koskoca TurkNet’in bölgede tek ekibi yoktur herhalde :grin::grin:

Nisan mayıs için şimdiye kadar başlamaları lazımdı ya yetişmez ki

@asdas127816

Bende öyle düşünüyorum, doğru düzgün ne zaman başlayacağı ile alakalı bilgi de alamıyoruz ki

1 Beğeni

Yazın olursa benim için kötü olacak.

Gigafiber kutusu takılalı 2 hafta oldu ne zaman aktif olur?

seçimden sonra başlayacak kirazlıda.

Testlerde bunlar

Telde iyi 850-900 arası

Yok hocam altyapı gigafiber ama bende full dublex kısmından 1gbit yok ama autu yaotım hız yükseldi ama 900 falan görmiyorım pc kabloluda cepte wifi 850-900 arası görüyorım demekki pc desteklemitor aslonda anakart destekliyor görünüyor ama bilemedim müş.hiz.sinyaliniz gayet iyi dedi speddtest TurkNet sunıcusunda wifide max 25ü gördüm sınıcı codit yapınca en yüksek öyle olıyor

Güzelyalı bilginiz var mı?

Daha kablo kutuya bağlanmamış.Bizde ocaktan beri herşey tamam aktivasyon olmadı.

Bağcılar barbaros mahallesinde gigafiber çalışmalarının ne zaman başlayacağı hakkında bilgi var mı?

kendi mahallem hariç bilgim yok malesef

Telefonda 850-900 arası görüyorsan kablosuz mükemmel ben download max 250-300 upload 350 alabiliyorum

En son aldığım bilgi Nisan Mayıs ayında aktivasyon yapılacağı, yani kullanıma hazır olacağı.

Bu ay içinde çalışmalar başlar diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Ama kabloluda çoğu zaman göremçtorum bu hızları sıkıntı varmı yokmu bilemedim

Mesela 2 dk ara ile aynı sunıcu işaretlediğim yer

Hocam GigaFiber İçin Başvurduk, Hiçbir Bilgi Verilmiyor Çalışma Var Mı Yok Mu? 75Mbps İnternet Yetmiyor Yardımcı Olur Musunuz :sweat_smile::sweat_smile:

bizimde binaya takılmış kablo takılmış ne zaman geçerim

bende İzmir’de aynı sorundan şikayetçiyim sokakta 10 metreden daha yakında, Gigafiber olan, kutuları takılı apartmanlar var ama bizim apartmana getirmediler. Getirecek gibide durmuyorlar müşteri hizmetlerine yazdığımda adresinizde çalışma yok diyorlar.