Hocam onları Kocasinana yönlendirin parası ne ise vereceğim
Bu ay kablolama çalışması görür müyüz ki ben bir dolaştım etrafı ama medicine tarafında çalışma yok dahaden. Mayıs’a yetişmesi için başlamaları lazım bu ay.
Bu ay içersinde göreceğimiz sanmıyorum, 2 - 3 hafta sonra yani mart’ın 2. haftası gibi başlarlar diye düşünüyorum. Mahalle küçük zaten , kısa sürede kablolama ve kutulama işlemleri bitecektir.
İnşallah başlarlar yaza kalmasa iyi olur benim için.
Hocam bende kirazlıdayım engelliler sarayı tarafına da gelecek mi acaba cadde üzeri?
bilgim yok hocam ben kendi bulunduğum cadde için baktırdım yalnızca
Merhabalar Şirinevler Mah. Mahmutbey yolu 19. sokak Yeni bir binaya kutu koyma işlemi ne zaman yapılabilir.
hadi gözün aydın. darısı başımıza
İNŞALLAH Tez Vakitte Gele Evime 900 Metre Mesafede Var Şuan.
hocam varsa tanıdığın bizim içinde sordurur musun hoca ahmet yesevi cad üzeri engelliler sarayı karşısı 1203 1204 1205 sokaklar
sen medicine tarafındamısın yoksa kirazlı tarafındamısın?
medicine tarafı barbaros oluyor hocam caddenin karşısındayım kirazlı tarafı alt geçite doğru
Barbaros mahallesinde Nisan Mayıs gibi aktivasyon yapılacak.
Tahmin ediyorum ki Mart ortasında falan çalışmalar başlar.
Hocam Kirazlı için bir bilgi yok mu? Barbaros’un karşısı Hoca Ahmet Yesevi caddesinin karşısındayım. Medicine, Engelliler sarayı falan karşımda kalıyor.
Bağcılar, Yenigün Mah. planlarınız arasında mı? Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.
Merhaba bağcılar fevzi çakmak mahallesi 1996 sokak bina ve saha kutuları takıldı saha (sokak) kutuları binaya monte edildi acaba ne zaman aktif olur bilgisi olan yazarsa sevinirim
merhaba küçükpiyale mahallesi beyoğlu istanbulda ikamet ediyorum sokağa kablolar döşendi binalara kutular yerleştirildi tahminen ne zaman aktif olur acaba
Bazı yerlere hala kablo döşemeleri devam ediyor ve teker teker kutuları takıyorlar benim tahminimce mahallenin tamamı bitince aktif olacaktır.
bende küçükpiyale de oturuyorum . bina da 1000mbps net var yazıyor ama henüz aktivasyon yapılmadı.3.cü haftaya geldik .bekliyoruz
Aynı hocam bendede 1 ay oldu kutu geleli. Daha aktivasyon yok ayrıca sokak aralarında hala ekiplerin çalıştıklarını görüyorum bunla alakalı olabilir.