Evde böyle bir kablo var fiber kablosuymuş sanırım ama bunun gigafiber olup olmadığını nasıl anlayabilirim gelen ekip dsl diyip geçmişti.
Ayrıca gigafiber başvurusu 1 ayı geçtiği için iletişim kanalı kapandı nasıl ulaşabilirim Online işlemlerden?
Ayrıca gigafiber başvurusu 1 ayı geçtiği için iletişim kanalı kapandı nasıl ulaşabilirim Online işlemlerden?
Merhaba, Beyoğlu / Kaptanpaşa Mahallesinde kablolar binalara çekildi. Bir kaç yerde de bina dışlarında siyah kutular gördüm. Apartman içine kutu takılıp katlara kablo da çekilecek araştırdığım kadarıyla. Şu an bina dışındaki kutuları takma aşamasında olduklarını varsayarsak tahmini gigafiber kullanmaya başlama ne kadar sürer. 1 yılı geçer mi? Bu bölgede yaşayan varsa belirtirse sokak sokak gelişme durumlarını paslaşabiliriz kendisiyle.
Selamlar @bilalcay, aynı bölgede aktif bir aboneliğiniz var ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturmanızı, yok ise özel mesaj üzerinden ad soyad, iletişim numarası ve açık adres paylaşmanızı rica ediyorum.
Selamlar @volcanicz04, planlama hakkında çıkarıldı/eklendi gibi bir söylemde bulunmak doğru değil. Bu süreçler çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru yapabilirsiniz.
Selamlar @umiterdgn, süreciniz hakkında yardımcı olmak isterim. Bölgede mevcut bir TurkNet aboneliğiniz var mı? Var ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturmanızı rica ediyorum. Aboneliğiniz bulunmuyor ise özel mesaj üzerinden ad soyad, açık adres ve iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ediyorum.
Selamlar @nikilauda, öncelikle arkadaşınız dahil bölgedeki tüm depremzedelere bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bölgede yıkıma dayalı bazı bağlantı problemleri devam ediyor. Şu an için yalnızca yerel sağlayıcının hizmet verdiği bölgelerde aynı altyapı üzerinden hizmet verebiliyoruz.
Selamlar @smhzhl, konu başında da belirttiğim gibi bu süre temsilidir. Aktivasyon sürecindeki etkenler nedeniyle ortalama bir süre vermek maalesef mümkün değil. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede TurkNet GigaFiber altyapısına kavuşmanız dileğiyle.
Merhaba
Cuma günü eve geldiğimde gördüm takılmıştı. Ancak fiber kablosu bağlanmamış sadece kutu koyulmuştu. Kabloyu oraya kadar çekip neden bağlamamışlar bilmiyorum. Birde Aktivasyon süresi var tabi. Bağcılar Kemalpaşa mahallesi süreç ne durumda acaba?
Bağcılar kemalpaşa mh geneline kutular bina icine birakildi tahmini ne zaman tamamen aktif olur? Çağrı merkezinden net bilgi alamadım. Sözleşmem bittiği için fiber aktif olur umudu ile geçiş yaptım aktivasyonu bekliyorum.
Gigafiber sinyal sorunumuz vardı 1 aya yakın bekledik sorununuz çözüldü diye söylediler kurulum ekipleri gelip kurulumu yapıcak dediler 1.5 aydır kurulum bekliyoruz destek kayıtlarına aynı şeyleri yazıp duruyorlar ve almadigim halde gigafiber modemini almış gibi gözüküyorum sistemde bunla alakalı bir hata olabilir mi acaba?
Çınar Mahallesi Gigafiber ne zaman aktif olacak acaba neredeyse 2 ay geçti
Merhabalar ben istanbul halıcıoğlunda oturyorum, 3 ay önce TurkNet abonesi oldum ,bizim binaya gigafiber kutusu 2 ay önce geldi bende hemen geçiş sürecimi başlattım ,her hafta destek talebi açıyorum ama aldım cevap hep aynı (bu hafta kurulum için arayacaklar diye ama kimse aramıyor ), şu anki aldığım interneti da çok kötü hızı 10 mgbti geçmiyor .
Selamlar @SelimSaglam, aktif bir aboneliğiniz var ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturmanızı rica ediyorum. Aktivasyon süreçleri hakkında ortalama da olsa bir süre veremiyoruz. Belirli aralıklarla altyapı sorgulama yapabilirsiniz.
Selamlar @Muratdere, herhangi bir birimin bu konuda ortalama da olsa bir süre vermesi mümkün değil. Bu süreçler birçok etkene bağlı. İş sırasına, planlamaya ve yoğunluğa bağlı olarak süreciniz tamamlanacak.
Selamlar @Ahmetts, açık olan kaydınıza not düştüm. Bunun dışında ekiplerle özel olarak tekrar iletişime geçiyorum.
Selamlar @Remilias, dönüşüm süreçleri ile alakalı ortalama bir süre vermek şu an için mümkün değil. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden belirli aralıklarla sorgulama yapabilir, aktif bir aboneliğiniz var ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz.
Selamlar @Muaz93, forum profilinize müşteri numaranızı eklerseniz incelemek ve yardımcı olmak isterim.
Kocaeli/Gebze de osmanyılmaz arapçeşme sultanorhan haricinde şuan nerede alt yapı çekiyorlar gören duyan var mı?
Merhabalar, 2 ekimde gigafiber için başvuru yaptım 3 gün sonra ekipler geldi sinyal yok dediler sinyal için ayrı ekip gelecek dediler sonrasında sinyal ekibi geldi. Sinyal geldi buna da tamam tekrar kurulum için ekip geldi bu seferde kutu binanın dışında yönetmeliğe aykırı olduğundan dolayı içeri alınması lazım dediler buna da tamam ama 20 günden fazla bir süredir bir kutuyu içeriye alamadılar. Adres İstanbul Bahçelievler Esenler sokak. İlk kurulma geldikleri gün sinyalin olmadığını görüyorsunuz kutuda bariz bir şekilde dışarıda en başta ikisini birden neden söylemediler anlamış değilim. 1 aydır internet bekliyorum.
Selamlar @kamara28, rica etsem özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı benimle paylaşır mısınız?
Sakarya Adapazarı’na GigaFiber ne zaman gelecek?
@alperenatici
Şu anda gigafiberin geldiği bile gözükmüyor siteden silindi galiba güncel durum hakkında bilgi verebilir misiniz?
Selamlar @Alican, herhangi bir bölge için ortalama da olsa süre vermek şu an için mümkün değil. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede TurkNet GigaFiber hizmetine kavuşmanız dileğiyle.
Selamlar @Remilias, yaşadığınız sorunu tam olarak anlayamadım. TurkNet GigaFiber ile alakalı ortalama bir süre görüntüleyip şu anda tekrar görüntüleyemiyorsanız endişelenmeyin. Bu süreler temsilidir. Süreleri görmeniz ya da görmemenizin altyapı süreçleriyle doğrudan bir bağı yoktur.
26.10.2023 tarihinde abonelik başvuru işlemini başlattık ve bize pazartesi günü kurulum ekiplerinin geleceği söylendi. Pazartesi günü neden gelmediğinizi sormak için aradık ve bize kurulum ekiplerinin geldiğini ancak sinyal sorunu olduğu için döndüklerini söylediler. İlerleyen günlerde sinyal sorununun halledildiğini cumartesi günü kuruluma geleceklerini söylediler. Boşluk oluştuğu için cumartesi değil cuma günü geldi ekipler ancak yine sinyal sorunu olduğunu söylediler. Yaklaşık 10 gündür çaresizce internetin bağlanmasını bekliyorum. Ben işim gereği Twitch, Youtube ve Instagram’da aktif olmam gerekiyor ancak internetim olmadığı için bunu sağlayamıyorum. Ne zaman ekiplerinize ulaşsam gerekli yerlere iletildi vb. şeyler söyleyip duruyorlar.
Merhabalar,
Bağcılar Yavuz Selim mahallesinde ikamet ediyorum, binaya GigaFiber kutusu geldi, kabloları çekildi ve en son gelen görevli iki gün sonra kullanmaya başlayabilirsiniz bile dedi.
Ancak adresten GigaFiber sorgusu yaptığımda henüz 96mb hız müsait görünüyor, bir kontrol edebilir misiniz?
Sevgilerimle.
Selamlar @dizciumut, özel mesaj üzerinden iletişime geçiyorum.
Selamlar @Bulenttt, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.
Merhaba Şişli Bozkurt mahallesi Türkbeyi sokakta aylar önce binamıza gigafiber kutusu takıldı. Daha sonra bir görevli daha geldi ve bazı işlemler yapıp sorunca artık başvurabilirsiniz dedi fakat sorgulamada hala 100 mbps gözüküyor. Müşteri hizmetleri aktif olmamış dedi ve bilgi veremediler. Biz bir şekilde dolaylı yoldan sorunun kaynağının belediyeden kaynaklandığı bilgisini aldık. Fakat teyit ettiremedim dediğim gibi. Mevcut taahhütüm aralık ayında bitecek ve o zamana kadar gigafiber gelirse geçmeyi düşünüyorum. Acaba Şişli bozkurt mahallesinde bu gecikmenin neyden kaynaklandığını ve -tahmini olarak- ne kadar sürede çözülebileceğini söyleyebilir misiniz? Teşekkürler
Selamlar @jAliUcar, özel mesaj üzerinden açık adresinizi, ad soyad ve iletişim numaranızı paylaşmanızı rica ediyorum.