Selamlar @serhatsevici, belirttiğiniz gibi bir ayrım bulunmuyor. Altyapı dönüşümleri belirli bir sıra, plan, izin ve prosedür süreçlerine bağlı. Yeni veya eski abone olmanız herhangi bir öncelik sunmuyor. Bölgenizdeki kullanıcıları GigaFiber talep bağlantısına başvuru yapması konusunda teşvik etmenizi tavsiye ediyorum. Binanıza kutu eklendiğinde benimle iletişime geçerseniz süreciniz hakkında yardımcı olmak isterim.
Selamlar @cemsvo, aktivasyon ve planlama hakkında bilgi paylaşamıyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru gerçekleştirebilirsiniz. En kısa sürede GigaFiber altyapısına kavuşmanız dileğiyle.
Selamlar @safak970, sizin süreciniz ile alakalı birçok kez görüştük. Konu ekiplerin bilgisi dahilinde. Özel olarak takip ediyorum.
Selamlar @kerimcem, binanıza kutu eklenmesi çok güzel bir haber. Bu pek yakında dünya standartlarındaki hizmetimizi kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Ekipler belirli bir iş sırasına bağlı olarak adresinizi tekrar ziyaret edecek ve geri kalan işlemleri tamamlayacak. Yanıltıcı olmaması adına ortalama süre paylaşamıyoruz.
Selamlar @speedygonzalez, paylaştığınız harita kullanıcı yapımı olmakla beraber resmiyet taşımadığını belirtmek isterim. Yatırım ve planlama ile alakalı bilgi paylaşamıyoruz. Bölgeden GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerine maksimum başvuru yapılması faydalı olacaktır.
Selamlar @oguzhannet, bu çok güzel bir haber. Binanız ilerleyen süreçte ortalama 1000 mbps download ve 1000 upload hızına kavuşacak. Aktivasyon süreci birçok etkene bağlı olduğundan ortalama bir süre paylaşamıyoruz.
Selamlar @muraty, özel mesaj üzerinden aktivasyon beklediğiniz hizmete ait müşteri numarasını benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Yardımcı olacağım.