Gigafiber aktivasyon destek TurkNet e geçiş

Merhaba şuan başka bi iss’de aboneyim fakat 1 haftadan uzun süredir binama gigafiber kutu gelmiş ve TurkNet 'e geçmek istiyorum alt yapı sorgulamada max 50 mb gözüküyor aktif olmamış sanırım ne zaman aktifleşir acaba yardımcı olur musunuz? TurkNet 'e geçişimi sağlıcam ona göre

@EFG forumda ki en net bilgiyi verebilecek kişi

Aktifleşirme süresi ile ilgili tam bir net süre verilememektedir. Yine de bu konu için @EFG 'de sizlere yardımcı olacaktır. Fakat umuyorum ki sizlere en kısa süre de bu hizmet verilebilir olacaktır. Şimdi den TurkNet GigaFiber’iniz ile size iyi uçuşlar diliyorum ::rocket: :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim umarım en kısa sürede aktifleştirirler darısı olmayanların başına inşallah

1 Beğeni

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :slight_smile:

Rica ederim fakat @EFG dönüş sağlamadı nerden bilgi alabilirim ne kadar sürede aktifleşir ona göre TurkNet 'e geçiş sağlayacağım aktif olduğu anda

Merhaba @bayramdurmus61, size özel mesaj üzerinden de bilgi vermiştim. GigaFiber altyapımız aktif hale geldiği zaman sizinle iletişime geçeceğiz. Şimdiden kemerinizi bağlasanız iyi olur. Uçuşa hazırlanın :rocket:

Bizi de gelsede şu GigaFiber bizde uçsak

1 Beğeni

bugün işyerimin olduğu cadde de TurkNet ekipleri binaya gigafiber çekiyolardı ayaküstü muhabbet ettik dedim benim oturduğum mahalleye ne zaman geleceksiniz… yazı bulur abi dedi belki geçer dedi… belediye ile sıkıntılar var dedi…

2 Beğeni

Sizin orayla alakalı o zaman umarım bize gelmesi uzun sürmez 50mb hızdan 1000 mb çıkmak hayali bile güzel :rofl:

Arkadaşlar TurkNet altyapısnı Türktelekomun cadde ve sokaklarda bulunan rögarlarını kullanarak mı çekiyor yoksa kendisi yeni bir altyapımı kazıyor.

1 Beğeni

Onları Telekom kimseyle paylaşmıyor benim bildiğim :disappointed:

Kendi saha dolapları yok ve kazı da yapmadıklarına göre menholleri izin dahilinde kullanıyolar. Benim mahallemde telekom menholü kullanıldı be telekom ekipleri ücret karşılığında bi kereye mahsus kablo çekimi yapmışlardı…

1 Beğeni

Ne yazık ki size en başından beri anlatmak istediğim durumu arkadaşlarım sözlü olarak vermişler :frowning: Keşke engeller ile karşılaşmasak ve daha erken tüm bölgelere girebilsek :frowning:

@Escanor, arkadaşımızın yaşadığı durum bölgesel evet :frowning: @bayramdurmus61, çok yüksek ihtimalle sizin bölgenizde planladığımız tarihlerin dışına çıkmayacağız ve günün sonunda dediğiniz gibi 1000 Mbps’lik hızlarla uçuşa geçeceksiniz :rocket:

1 Beğeni

Peki planladığınız tarihler ortalama hangi günler öğrenme imkanım var mı tahimini ne kadar sürer

Ama o arkadaş bana net konuştu siz ucu açık cümleler kurdunuz. Belediye olan sorunu ben belediyeyi cimere şikayet ettikten sonra öğrendim aradılar türknetin belediyemize herhangi bi başvurusu yok dediler ve hala başvurmamışlar işin tuhafı… böyle giderse ben ömrümün sonuna kadar göremem hizmeti sanırım.

Net bir tarih bilgisi verebilmek için bölgenizi arkadaşlarıma tekrar soracağım. Onay aldığım zaman bu süre bilgisini sizinle paylaşabilirim.

Bende aslında size açık açık belirtmiştim :slight_smile: TurkNet olarak belediyeye başvurumuzu yaptık. Sonuçlandırabilmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Teşekkür ederim sorunun cevabını bekliyor olucam