Gigafiber akktivasyon süreci

Binamıza ve sokaktaki binaların çoğuna gigafiber kutusu takıldı. Karşımızdaki binaların hiçbirine neredeyse bu kutular takılmadı. 1 ayı geçmiştir kutular takılalı fakat takıldığı günden beri ne gelen var ne giden öylece duruyor. Nisan ayı içerisinde aktifleşeceği söylenmişti fakat hala öyle duruyor her şey. Kontrol etmeme rağmen ne hız sorgulamasında gelişme var ne de sokağa gelip kontrol eden var. İşlemlerin en zoru hallolmuşken neden son adım bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum. Bu işi hızlandırmanın bir yolu yok mu. Gerekli yerlere forumdaki yetkililer üzerinden bir daha iletilirse süreç hızlandırılırsa çok memnun kalırız. Gigafiber kutusunu gördüğümüz için mahalleden birçok kişi olarak TurkNet 'e geçiş yaptık. Belirsizlik zor biliyorsunuz. Yetkililerin ve saha çalışanlarının da işi zor bu yüzden forumdaki arkadaşları özellikle enes beyi çok sık boğaz etmek istemiyorum fakat talebimiz bir kez daha yetkililere sizler aracılığıyla iletilirse süreç hızlandırılırsa memnun oluruz. Teşekkürler. @EFG @TworA

bende bahçelievler fevziçakmak mah. nenehatun sokatayım bizde de aynı 1 ay oldu ama aktifleşmedi heyecanla bekliyoruz bakalım belediyeden izin alamıyoruz falan diyolar anlayamadım ama eminim çözerse bu işi @EFG enes başkan çözer :slight_smile:

Aynen ustam bende göknardayım belediye sorunu olmuş heralde bi çözülemedi @yusufensar

ben şey teklifinde bile bulundum ama kabul etmediler belediyede tanıdıklarım var çözelim şu işi diyorum :slight_smile: :slight_smile:

Kabul etmezler Zafer mahallesine belediye izin verdi Fevzi çakmağa zorlaştırıyorlar

neyine yokuş yapıyor anlamıyorum ki para mı istiyor belediye neye izin vericek yani

Onu bende anlamadım kutu takılmış binalara herşey yapılmış sadece dış tarafa sonlandırma kutusu takılıcak belirsizlik sıkıntı yaratıyor vdsl çok kötü zaten

Belediyeye halk olarak tepki gösterin dilekçe verin cimerden şikayet edin çözülür

Herkese selamlar, bazı bölgeler özelinde GigaFiber hizmetimizi genişletmek için belediyelerden almamız gereken izinler ve uymamız gereken prosedürler var.

Bu sebeple bazı bölgelerde bu durumları yaşayabiliyoruz ve süreç sizlere söylediğimiz tarihten biraz daha uzayabiliyor.

1 Beğeni

hocam belediye nezninde ne iznini alamıyolar hiç bir bilgi yok ki açıkçası çokta inanmıyorum belediyeden izin alamıyoruz bana bahane geliyor biraz.

Bunu sizinle paylaşamam :frowning: Böyle düşünmenize çok üzüldüm açıkcası… Çünkü özellikle sizin bölgelere çok yakın farklı sokaklarda hizmetimizi vermeye başladık. Keşke böyle bir durum yaşamasaydık.

Benim oturduğum bölgeyle ilgili bir gelişme var mı peki

yani bende istemezdim tabi ki ama bizde müşteri olarak okyanusu geçtikten sonra derede boğulmak istemiyoruz nitekim öyle oluyor gibi şu anda

En kısa süre içerisinde halletmek ve size bu teknolojiyi sunmak için çalışıyoruz. Beklemeye devam edin lütfen.