Giga fiber :)

İstanbul bahçelievler Zafer mahallesinde oturup fibere dönüşüm veyahut bağlatmak için başvuran var mı acaba?

Hocam, 5 gün önce benim binaya kutu yerleştirdiler ancak sonrasında aktivasyon için vs dönüş yapılmadı. Ben iletişim kurduğumda ise bundan sonra beklemeniz gerekiyor dendi. @EFG bey ile de özelden görüştüm. O da bu şekil de ‘’ En kısa süre içerisinde tüm işlemleriniz tamamlanacaktır. Merak etmeyin.‘’ yanıt verdi.

ben 3 haftadır bekliyorum :)) hala beklememiz lazımmış

Benim evime kadar kabloları dâhi çekildi ancak teknik bir sorun olduğunu söylediler bir haftadır bekliyorum bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz :slight_smile:

binaya kutu yerleştirdikten kaç gün sonra aktif ettiler gigafiberinizi

Başvuru nasıl yapılıyor, internette biraz bakındım da bulamadım. 1-2 sokak ötede altyapı döşediler, 1 ay olacak başka yerde görmedim. Bizim sokağa da döşeyip döşemeyeceklerini nereden öğrenebilirim?

Edit: 0850 2885345 bu numaradan öğrenilebilir belki, gündüz bi sorayım

Diğer türlü böyle:

Site Yöneticisi veya Apartman Yöneticisi direk burdan:

Bizim site için bu şekilde başvuru yaptık ama arayıp soran olmadı 100 hane var bu arada bizim caddeye çekseler çoğunluğu siteden oluşmakta ve sokaktaki apartmanlar dahil 1000 haneyi bulur.

twitter üzerinden TurkNet destek hesabına ya da donanım haber forum kısmından TurkNet destek hesabına sorabilirsiniz hocam.Plan dahilinde olan mahalleleri söylüyorlar.