Gezgin İnternet hk

Merhaba

Online işlemlerde gezinirken Gezgin İnternet diye bir görsele rastladım, fakat pek fazla açıklama bulamadım. Ne işe yaramaktadır. Nasıl kullanım sağlanıyor. ?

İlk defa görüyorum ben de.

bilenler vardır elbet :slight_smile:

bende ilk defa görüyorum merak ettim :slight_smile:

5 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam Cem Çelebiler bir röportajda bundan bahsetmişti. Normal adresinize ek yazlık adresinize de aynı abonelik üstünden internet bağlatıyorsunuz yanlış anlamadıysam.

4 Beğeni

Bana da gelmiş. Detayları nedir acaba ? Yazlığa 3 aylık internet bağlama tarzında mı yoksa abonelik durup orada mı abonelik başlıyor.

@EFG bu konu hakkında en kapsamlı bilgi sende.

1 Beğeni

Takipdeyim (20 karakter sorunu)

10 günlüğe tatil yerine gittiğimde bu sistemi kullansak 12 ay boyunca faturamıza 35TL faturamı eklenecek?

Sanırım bu hizmet şöyle. Senin faturan 100 TL. Sen köye gittin modemi yanına aldın. Orada internet açtırmak istiyorsun. Bu hizmeti açıyorsun. Oraya TT portunu açıyor internet veriyor sana. TurkNet de port ücretini alıyor. 1 ay kullandığın zaman 100+35 135 TL fatura geliyor. Öbür evindeki internet kullanılmıyor. Belkide sadece 35 TL ödeyeceksin köyde kullanırken. İptal ettiğin zaman da yine evinde 100 TL ödemeye devam ediyorsun. Ama tam emin değilim ya 135 TL ya 35 TL ödüyorsun köyde kullanırken. @EFG en iyi bilgiyi verir. Güzelce açıklayacaktır.

1 Beğeni

tek noktada internet aktif olacak ise işe yaramaz gider oraya yeni hat bağlatırım daha iyi.
en azından 2 noktada internetim aktif olur.

Ana hizmet fiber, gezgin internet adsl olabiliyor mu? Her ikisinin de aynı olması şartı var mı?

Donanımhaberde TurkNet yanıtları vermiş TurkNet gezgin internet diye aratırsanız bulabilirsiniz googleden linkini
Gezgin İnternet ile İnternet Bağlantınız Hep Yanınızda! — TurkNet site de S.S.S ve Kampanya şartları paylaşılmış göz atabilirsiniz buraya da. :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkürler @Misanthropy