Gelin bu zam gerçekten fazla mı az mı düşünelim

Aynı şeyleri tekrar yazmışsınız. TurkNet in sloganı AKN li zamanlardan beri “Özgür İnternet” kullanıcı dostu sloganını sizden duydum. Tekrar aynı şeyleri yazmaya gerek duymuyorum global ölçekli şirketler ile kıyaslamaya devam edebilir taleplerinizi ona göre iletirsiniz. Bu kısmı da geçtim. 16 mbps internet e daha önce 99 tl veren abone şimdi 140 tl verecek, 1000 mbps internete 99 tl veren abone 140 tl verecek. Zaten tek paket tek fiyattı bunun neresi anlaşılmıyor?
Diğer şirketler zam yapacak mı demişsiniz eğer unutkanlık gibi bir probleminiz yoksa önceki yıllarda TurkNet in ardından tüm şirketler zamlı tarifelerini peş peşe açıklamıştı. Ya onlar ayıp olmasın diye TurkNet e ayak uyduruyor yada gerçekten mali planlamalar yapıp aynı oranda zam yapıyorlar.
Destek kaydı açmak için uygulamadan yazı yazamayan abone zaten TurkNet e gelmiyor. Ne şirkete güveniyor ne de kendine.
15 tl lik zam için de aynı konular geçen yıl dönmüştü. Yok devasal yok abartı diye vs. Şimdi de aynısı oluyor iğneden ipliğe her şeye yüzde 100 zam geliyor ama TurkNet in ne gideri var ki 40 tl zam yapıyor deniyor. Hiç zam yapmasın aynı süreçte vdsl hizmetini verip devam etsin varsa port kira ücretlerine geleni yansıtsın veya enflasyon oranında zam yapsın. Bunun gibi şirketler var zaten TT den aldığını hiç bir yatırım yapmadan dağıtıyor. Tekrar belirtmekte fayda görüyorum ÖZGÜR internet. Altyapınızın desteklediği hızı hiç bir şart kural olmadan size veren özgürce kullanmanıza olanak sağlayan tamamen YERLİ sermayeli bir şirket. TurkNet size uygun değil ise bu özgürlük elinizde.
Bu arada TurkNet in %70 hissesi kime satılmış? Yönetim kurulu mu değişmiş?

2 Beğeni