Geforce now packet loss

TurkNet 50mbps vdsl kullanicisiyim.bugune kadar bir problem ile karsilasmadim.geforce now uzerinden oyun oynuyorum.ancak 720p low ayarlarda bile oynanmiyor.surekli takilmalar,goruntu bozukluklari,lag donma gibi olaylar ile karsilasiyorum.bilgisayar baglantisi lan kablosu ile yapildi.yaptigim testi ekliyorum.iki defa destek kaydi actim ancak herhangi bi degisim olmadi.en son turk telekom ekipleri hattinizi olcecek denildi.ardindan bir sorun olmadigi soylendi ancak degisen bir sey yok.telefondan 4g acip baglaninca bile daha iyi oyun deneyimi sunuyor…arka arkaya testler yaptigimda 10 testin 7 si bu sekilde geri kalan 3 tanesinde packet kaybi 2 civari cikiyor.

Merhaba modeminizin ipv6 ayarını kapatın TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden güvenli internet profilini kapatıktan sonra modemi kapatıp açın ve tekrar deneyin.

1 Beğeni

Merhaba @gacal, buna benzer sorun yaşayan kullanıcılarımızı içeride Network ekiplerimize iletmiştim. Takibini yapıyoruz. Örnek olabilmesi için sizin sorununuzu da alıp arkadaşlarıma ilettim. Gelişme olması durumunda size geri dönüş yapacağım.

2 Beğeni

ipv6 ve guvenli internet seceneklerim kapali

Siz bu konu ile ilgili Online İşlem Merkezimiz üzerinden bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım ve ben size yardımcı olarak sorunu inceledikten sonra geri dönüş yapacağız. Bana özel mesaj üzerinden de ulaşabilirsiniz.