Forum ve Website desteği

4-5 aylık aboneyim ve yaşayabileceğim kadar talihsizlik yaşadım. Hem Türk Telekomun mağduriyeti, hemde Türk Net’in destek eksikliğimi diyeyim bilemedim ancak şunu anladım ki forum üzerinden iletişime geçtiğim alperenatici adlı Türk Net çalışanı tüm sorunlarıma çözüm bulabildi. İnternetim yoktu günlerce bekledim destek kaydına değişen bir şey olmadı, faturama haksız ücret yansıtıldı ve desteğe bildirdim yanlış ücretlendirme olduğunu, kaldıramayız dediler ve destek talebimi kapattılar. Ne zaman alperenatici ile iletişime geçsem en geç 2-3 gün içerisinde şaka gibi fakat tüm problemlerim çözüme ulaştı. Türk Net destek ekibini incelemeli ve işinin hakkını veren, ağzından çıkanla yaptığı bir olan doğru dürüst çalışanlarla devam etmeli. İşini baştan savma yapan insanlar yüzünden eminim bir çok müşterisini kaybediyor. Eğer @EFG olmasa idi şu an Türk Net aboneliğimi sonlandırmış farklı bir internet sağlayıcısına geçiş yapmıştım. Ben şanslıydım, forum olduğunu görüp kayıt olup iletişime geçip sorunlarımı iletebildim fakat benim gibi şanslı olmayanlar da var eminim. Umarım tüm destek ekibin @EFG kadar işini düzgün yapar. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

2 Beğeni

Buradan tüm kullanıcılarımıza elimden geldiği kadar yardımcı olmaya ve bir sorunları varsa gidermeye çalışıyorum. Bu güzel geri dönüşleri almak beni oldukça onurlandırıyor. Her zaman hakkıyla çalışmaya devam :pray:

Çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz beni… İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :rocket:

7 Beğeni

Burada görünmeyen/görünemeyen gizli gönüllü arkadaşların hakkı yenmiş :frowning: Demek TurkNet te iki kişi var hea :confused:

4 Beğeni