Fiber100 bağlantı

2 aylık yoğun bir çabanın ardından nihayet telekom ekipleri fiber bağlantıyı gerçekleştirdi. Ancak TurkNet tarafı çok kısa bir kesinti ile geçişi sağlayacaklarını belirtmelerine rağmen bağlantı henüz sağlanmadı. Destek mesajlarıma cevap verende yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1 Beğeni

Merhaba @dgner, bana müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Sürecinizi kontrol ederek size yardımcı olmaya çalışayım.

2 Beğeni

Telekom ekipleri henüz binadan ayrılmamışları. Az önce onlarla görüştüm. Sanırım onların tarafta bir sorun var. Onlar çözebilecekler mi bir bakalım sonrasında çözüm olmazsa size yazarım. Teşekkür ederim

3 Beğeni

Umarım çözüme ulaşır :pray: Tabii her zaman beklerim mesajınızı…

Evet sorun telekom tarafındaymış. Bu günlük geçici çözüm ürettiler. Yarın sorunu gidereceklermiş. Koca binada bu günlük hattı tek başıma kullanacağım.:slight_smile: spliter olmadan direk bağladılar. 120mbit hız fena değilmiş ama abone sayısı arttıkça hız düşer herhalde

3 Beğeni

vdslden fibere mi geçiş yaptığınız? türknetteyken

Evet
(20 karakter…)

1 Beğeni

teşekkür ederim cevap için :slight_smile:

1 Beğeni

@dgner, yardıma ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz her an bana özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz. Umarım geçiş işlemlerinizde bir sorun yaşamazsınız :pray:

1 Beğeni