Fiber Talep

Merhaba,

İnternet altyapım Türk Telekom’a ait. Binama fiber talep etmek için bağlı müdürlüğüme gittiğimde bana “internet hizmetinizi Türk Telekom’dan almıyorsunuz, hizmetinizi bizden alın fiber hizmetinizi verelim” dediler. Ancak şu bir gerçek ki binada sadece ben ve amcam TurkNet kullanıyoruz geri kalan kişiler ise VodafoneNet, Türk Telekom ve Superonline kullanıyor. Şikayeti Cimer’e yazıyorum, Cimer otomatik olarak konuyu TurkNet’e yönlendiriyor. Ama halbuki ortada TurkNet’lik bir durum yok.

Twitter üzerinden Türk Telekom CEO’suna mesaj attım, Türk Telekom’a mesaj attım, konuyu açıkladım ama onlarda hattınız bizde değil diye fiber talebimi açmıyorlar. Türk Telekom kullanan komşumdan ricada bulundum onun adına fiber talebi açmak istedik ama Türk Telekom bu seferde talep az diye konuyu kapattı.

Bu durumdan sonra ne yapmak gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyiz?

tt den fiber alın 15 gün içinde kapatıp fiber aboneliğii TurkNet 'e taşıyın

@aliko2x Bu olmaz. Talep az denilebilir çünkü daha öncesinde talep etmiş onlarda kayıtları durur.
@ersndmrts sokağınızda fiber altyapıya sahip bina yada ev varmı ?

Oturmuş olduğunuz binada toplu imzalı dilekçe ile fiber altyapı talebinde bulunmanızı öneririm. Dilekçeyi bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ‘ ne bırakabilirsiniz.

Yaklaşık 150mt. ilerden geçen caddede fiber altyapı mevcut ve caddeye açılan binalarda ise taleplerine göre fiberi getirdiler. Benim bulunduğum sokakta ise VDSL mevcut. Bugün tekrardan bağlı müdürlüğüme daire no ve hizmet no vermeden dilekçe verdim. Bakalım sonuç nasıl işleyecek.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün daire no ve hizmet no vermeden toplu bir dilekçe verdim. Bakalım sonuç nasıl işleyecek.

1 Beğeni

Gelişmelerden bizleri de haber edersen çok makbule geçer :slight_smile:

1 Beğeni