Fiber sonlandırma ve çeşidi

Hocam binaya yeni fiber geldi bu hangi altyapı katlarda herhangi bir kablo bulunmamakta ne süreç izlemeliyim
IMG_20221213_212147

Turk Telekom kutusuna benziyor. TTden taahhüdlü hizmet alabilirsin. Ama aynı hat üzerinden TurkNet ten de hizmet alabilirsin. Taahhüdsüz olarak. TurkNet’te alacağın paket ve fiyatı falan da belli 100/8 Taahhüdsüz fiber internet 169 TL. Bence TurkNet’e başvurabilirsin direk. Taahhüd yok memnun kalmazsan cayma bedeli ödemeden değiştirirsin.
Ayrıca Forumda herkesin profilinde arkadaşını getir kodu yazar. Dilediğin kişinin kodu ile başvurup hem kendin hem de kodu aldığın kişi için 6 ay indirim kazanabilirsin. Yanılmıyor isem aylık 28TL indirim yansıyor. Yanılıyor isem düzeltsin arkadaşlar…
Bu arada nasıl bir yol izlemeliyim demişsiniz kablolar dairelere gitmediği için. Siz başvuru yapın muhtemelen başvuru geldikçe kablo çekeceklerdir.

Selamlar @erdinccengiz, yerel sağlayıcı fiber hizmeti. Bu hizmeti TurkNet üzerinden de alabilirsiniz. Altyapı sorgulamada henüz hizmet görüntüleyemiyorsanız yalnızca beklemeniz gerekiyor. Aktif görünüyor ise Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden geçiş talebi oluşturabilirsiniz. Abone değilseniz 0 850 288 80 81 & Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet bağlantısı üzerinden yeni abonelik talebi iletebilirsiniz.