Fiber kutusunda sinyal yok sorunu

Dün akşam 8 gibi kuruluma gelen arkadaşımız fiber kutuyu kontrol ettiğinde kutuda sinyalin olmadığını farketti. dolayısıyla kurulumu da gerçekleştiremedi. çağrı merkezini aradığımda kutuda sinyal yok ne zaman arkadaşlar gelir dediğimde ise bir kaç haftayı bulur bilgisini aldım. bu çok çok uzun bir süre yetkili arkadaşlardan ricam bu konunun üzerine düşmeleri.

2 Beğeni

Selamlar @ibrahimenes, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığından hizmetinize ulaşamadım. Profilinize müşteri numarası eklerseniz yardımcı olmak isterim. Profilinize eklediğiniz müşteri numarasının yalnızca yönetim tarafından görüntülendiğini de eklemek isterim :handshake:

Şimdi ekledim Alper bey

Sizin için gereken adımları attım :handshake:

Teşekkür ederim umarım en kısa sürede çözülür :relaxed:

1 Beğeni

Merhaba , sinyal olmaması kabloların burkulma bükülme gibi olunca sinyal vermemeye bilir :rocket:TurkNet bu işte harika inşallah kısa zaman da çözülür.

İnşallah şimdiye kadar 16 mbps hızdan yukarısını görmedim ilk defa giga hız görücem dolayısıyla heyecanlıyım :smiley:

bugün kutuya bakmışlar sorunu giderdik demişler ah birde arayıp kurulum kaydını alsalardı 1 hafta olacak neredeyse

1 Beğeni

Merhabalar, aynı konu ile alakalı sorunum olduğu için yeni başlık açmak istemedim. Aktivasyonum tamamlanalı 2 hafta oldu ilk hafta kurulum ekibinin gelmesini bekledim geldiklerinde sinyal yok dediler 1 haftayı bulabilir onarımı denildi ve 1 hafta geçti üzerinden. İnternet kullanarak para kazanan biriyim bu yüzden çağrı merkezini arayıp bilgi almak istediğimde aciliyet maili atabiliriz dediler ben de kabul ettim ama her hangi bi gelişme yok hala. Birde buraya yazmak istedim çünkü sorun çözüldükten sonra kurulum içinde bekleyecem büyük ihtimalle bu süre benim iş hayatımı sıkıntıya sokabilir. Anlayışınız için teşekkürler.

1 Beğeni

Selamlar @Mustafauslu9, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Problem yaşamanızı istemem. Süreciniz ile alakalı ben de gereken adımları attım. Benimle özel mesaj üzerinden iletişimde kalabilirsiniz :handshake: