Fiber internet aktivasyon sürecindeki işkence ve iptal süreci hakkımda yanlış işlem veya hatalı bilgilendirme yapıldı

TurkNet hakkında her zaman iyi yorum yaptım bu zamana kadar yapıcı bakmaya çalıştım. Keza zaten vdsl alt yapıdada bir problem yaşamadım.22-24 ağustos tarihlerinde internet nakil işlemleri için başvurdum. Başvurduktan sonra nakil işlemlerinin gerçekleşemediği alt yapımın fiber’e geçtiği söylendi. Yeni başvuruda bulundum bende. 2 gün içindede sözleşme imzalamak için kapıma kadar geldi. Çok güzel dedim süreç normal ilerliyor. 6 iş günü aktivasyon için beklemek kaldı aktivasyon yapılmadı. Küçük pürüzler furkan dedim takılma. Aradan 26 gün geçti hala aktivasyon için gelen giden arayan soran yok. Küçük bir bilgilendirme düştü aktivasyon için geldikleri benim evde olmadığımı söylediğimi ve başka bir gün tekrar gelicekleri söylendi. Keza arayan soran olmadı burda yemin edebilirim evden dışarıda inanırmısınız 26 gün çıkmadım. 26 günün sonunda medeni bir şekilde TurkNet’le ilişiğimi kesmeye çalıştım iptal dilekçesi yollandı. İptal işlemleri yapıldı. 22 eylülde TurkNet ilişiğim kağıt üzerinde koptu ama ne varki hala adresimde başvuru gözüküyor. TurkNet dahil hiç bir internet sağlayıcısına başvuramıyorum. Konuya hakimiyetimi yitirdim artık. Çalışıyorum bir taraftan bu gün acaba düştümü düşecekmi yeni başvuru yaptırabilicekmiyim. Konuya hakim birisi varsa iletişime geçebilirmi benimle.

2 Beğeni

Özelime : Müşteri numaranızı ve telefon numaranızı , adresinizi yazarsanız. Bu konuyla ilgili yetkiliye ulaştırılacaktır🙏

Merhabalar, öncelikle karşılaşmış olduğunuz durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ben size bu süreçte elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. Müşteri numaranızı benimle özel mesaj üzerinden paylaşır mısınız?

2 Beğeni


Bu iptal edilen aboneliğin adresinde altyapı sorguladığımda karşıma gelen uyarı ve başka bir sağlayıcya yada TurkNet e başvurduktan 10-15 saniye sonra iptal ediliyor başvurularım.

Başka internet sağlayıcısındanmı başvurdunuz diye sormassanız sevinirim.

Btk ya şikayette bulundum yanlış ve hatalı bilgilendirme için. Böyle devam ederse avukkat araştırmaya başlayacağım dava açmam gerekiyorsa davada açarım çekinmeden çünkü artık sıkıldım 2.aya giriş yaptık.

1 Beğeni

Son olarak şunuda belirteyim aktivasyonu yapılmış bir internet değil aktivasyonu yapılmamış bir internet.

2 Beğeni