Fiber dönüşüm sırası bana ne zaman gelir?

merhabalar, yıllardır ara ara dilekçe vermeme rağmen 5 yılın sonunda sokağa son bir haftada da eve kadar çekildi tt fiber, şu anda aktif görünüyor altyapı sorgusunda.

TurkNet destek kaydına yazıp fibere geçmek istediğimi söylediğimde ise zaman alacağını beni onların arayacaklarını söylüyorlar.

eğer yeni abone olacak olsaydım da aynı şekilde mi olacaktı? aboneliği iptal edip fibere yeniden abone olmam süreci hızlandırır mı?

1 Beğeni

Zaten fiber’e geçiş için şuan ki aboneliğiniz ADSL/VDSL ise iptal ettirip, fiber’e yeni başvuru yapmanız gerekiyor diye biliyorum.

yok değiştirmişler onu, direkt dönüşüm olabiliyormuş artık.

1 Beğeni

O zaman nasıl cevap verdilerse öyledir hocam

İptal edip yeni abonelik başlatmanız daha hızlı olur sanki

bi tecrübesi olan yok mu acaba, bu şekilde cevap alanlar genelde ne kadar bekliyorlar. ben de ona göre hareket edeyim.

@EFG yardımcı olacaktır.

1 Beğeni

Eğer bir problem olmazsa en fazla 2 hafta kadar sürede geçiriyorlar. Ben 8 ocakta geçiş için talep açtım hala geçemedim yazılımsal bir hata olduğunu söylüyorlar bekliyorum.

kötüymüş sizinki de :/, vallahi o kadar yıl bekledim ama sabrım kalmadı artık, dert oldu içime :d telekoma geçsem gelip bağlarlar hemen ama fiyat farkı çok onda da, bekleyeceğiz mecbur…

Sıfır başvuruda 4 günde her şey tamamdı.

1 Beğeni

Eski müşteri olmak her zaman iyidir :slight_smile: Geçiş süreciniz en hızlı şekilde olacağı kanısındayım. Genelde aksilik olmaz ise en geç 1 hafta içinde geçişinizin tamamlanıyor olması lazım ama tabi tam net gün vermek doğru değil.

Neden TurkNet müşteri mi ayırt ediyor :smiling_face_with_tear:

Hayır tabiki kimse ayırt edilmiyor TurkNet herkese eşit hizmet veriyor :hugs:

1 Beğeni

Muhtemelen yeni abonelik daha hızlı olur bunun sebebi dönüşüm sırasında prosedürler var yapılması gerek ve ayrıca süreci uzatan bir diğer faktör de fiber sahibi firmanın yıldırma ve müşteriyi kendi taahhüt tuzağına çekmeye çalışması bunlardan bağımsız olarak ttnette bi ara ont stoğunda problem vardı buda sorunlardan birisi olabilir.

alt komşum tt müşterisi hat aktif olduktan bir gün sonra gelip bağladılar direkt. dönüşüm oldu onunki de. ikinci sınıf müşteri olduk bildiğin.

İptal edip yeni abonelik yapsaydınız çok fazla beklemezdiniz

1 Beğeni