Fiber bilgilendirmesi hakkında

Merhabalar.

TurkNet kullanıcısıyım. Bugün türk telekom evimizin bulunduğu tarafa kazılar yapıp fiber kablo ve rögar kafesleri döşeyip koydular. Hali hazırda vdsl kullanıyorum ve tabii turk telekom altyapısıyla bağlanıyorum. Bu fiber bağlantı olayı bizim için olacak mı olmayacak mı? Bunun hemen aktif olmayacağını biliyorum ama aktiflik süresince bazı problemler çıkıyor hep duymuştum. sürekli kesinti yaşamak istemiyorum uzaktan çalışıyorum çünkü.Bu yüzden benim turk telekom müdürlüğüne gidip yapmam gereken birşey varmı? yoksa TurkNet ekipleri turk telekom ile aralarında bu altyapı karmaşıklığını hallediyorlar mı? teşekkürler.

Merhaba, hizmet aktif olduktan sonra yerleşik operatör altyapısı üzerinden 100 Mbps’e kadar fiber hizmet alabilirsiniz. Belirli aralıklarla web sitemiz üzerinden adresinizi kontrol edip geçiş işlemleriniz için destek kaydı oluşturabilirsiniz.

Merhaba bugün yine türk telekom ekipleri geldi. Evin dış duvar cephesine fiber kablo döşediler. Bilgi aldığım kadarıyla sonrasında tekrar gelip kutu takacaklarmış.haziran ortası gibi fiber aktif olacakmış bu sırada benim vdsl hattı da iptal olacak dediler. Endişelendim çünkü uzaktan çalışıyorum hattım bugünden itibaren sık sık kopmaya maruz kaldı.İşlerimi engelliyor bu durum. Hattımın stabil olmasını istiyorum sadece. Fiber gibi bir talebim de olmadı ama mecbur geçeceksiniz dedi ekipler. Bari fiber gelene kadar hattım stabil olsun bunu yapabilirseniz sevinirim. Destek kaydı da açtım ama profilde gözükmüyor.

Merhaba, 88223268 numaralı destek kaydınızı oluşturup konuyu ekibimize ilettik. Kontroller tamamlandıktan sonra sizinle iletişime geçilecektir.

Dün yönlendirmeye tt ekibi geldi. Hızımın stabil olmadığını beyan ettiler. 50 mbps’e sabitlenmesini söylediler. Bende size bu beyanı ilettim. Bunu yaptınız teşekkür ederim ama maalesef hat kopmalarım bugün de başladı hatta daha fazlalaştı diyebilirim. Fiber gelene kadar bu sorunu çekmek zorundayım galiba? Bir yerde terslik var ama anlamadım. Dün kü memnuniyetimden hemen sonra destek kaydımı kapattım. Ama memnuniyetim kısa sürdü maalesef. Tekrar destek kaydı açtım.

Bir de ufak bir not iletmek isterim açılan destek kayıtları menüde kesinlikle gözükmüyor. bu yüzden temsilcinin yazdığı cevabı da göremiyorum ben maalesef

Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Kontrol ettiğimizde açık bir arıza kaydınız yoktu. Hatta yaşanan kopmaların tekrar kontrol edilmesi arıza kaydınızı oluşturarak ekibimize bilgi verdik. Kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler🙏

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.