Fiber beklerken internet kullanamamak

Dün akşam 12 civarından beri internete erişimim yok 2021 planlı bölgede olan bölge ne hikmetse sorduğumda artık cevap alamadığım planlar arasında kalmış türkneti 2018 den beri kullanıyorum önerdiğim ve bağlattırdığım çok kişi oldu.
Artık önereceğim bir internet servis sağlayıcısı olarak görmüyorum türkneti işimi evden yapan bir birey olarak beni çok zarara soktu.
Şikayet var gibi platformlara yazana kadar foruma yazmamın daha doğru olacağını düşündüm eğer cidden destek verilecekse destek kaydı numaramı veririm teşekkürler.

Arızanız il ilgili bir destek kaydı açın. Destek kaydı içerisine sorununuzu anlaşılır ve detaylı bir şekilde yazın. Daha sonra buradan bizlere, destek no atınız. Bizde arka planda yetkili arkadaşa ekstra’dan bildirelim :slight_smile:

Merhaba @berkanb, daha önce farklı bir sorununuz için iletişime geçmiştik diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim :frowning:

Bana açtığınız destek kaydınızın numarasını özel mesaj üzerinden bu durumu belirterek iletir misiniz? Ben size yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışacağım.

1 Beğeni