Fiber Aktif Edildi TürkNet Aktif Değil Diyor?

Merhaba, bundan 1 hafta önce binamıza kutu koyuldu evet aktif değildi, aktif olunca talep açarsınız dediler haklıydılar çünkü binada sonlandırma bile yapılmamıştı. Bugün Türk Telekom ekipleri geldi bağlantıları yaptı ve aktif oldu. Zaten kabloları çekerken sorduğumda bugün aktif olacak ve başvuru yapınca gelip daire içi sonlandırma da yapılır dediler. Bugün destek kaydı açtım fakat arayan arkadaş yine aktif edilince olur, bizde aktif değil dedi nasıl aktif olmuyor? Tüm farklı servislerin hepsinin sitesinde aktif ve başvuruya açık Türk Telekom dahil. Ne zaman FİBER’e geçiş sağlarım. Telefondaki arkadaş bana 1-2 haftadan bahsetti bu çok uzun bir süre. Başvuruyu aldık saha ekiplerinin iş planına göre dese yine anlarım da.

Ben bu durumunuzu arka plan da yetkili arkadaşıma ilettim. @EFG İlgilenecektir en kısa sürede.

2 Beğeni

Mod gibi mod bee helal olsun

4 Beğeni

Teşekkür ederim. Bir an önce geçmek istiyorum çünkü hızımı düşürdüğüm halde VDSL’de paket kaybı yaşıyorum. Sizce ne zaman geçebilirim? 2 hafta gerçekten uzun bir zaman dilimi hazır bir altyapı için.

Telekom hat bilgisini henüz TurkNet’e iletmemiştir. @EFG bey ilgilenir.

5 Beğeni

Tam net süreyi ben size veremem. Durumunuzu @EFG ye ilettim. Müsait olduğu en kısa süre de sizlere destek olacaktır :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim hasanali, sağolasın :slight_smile:

2 Beğeni

Ya karmaşık bir durum aslında eğer bu bir açıksa TurkNet’in bunu çözmesi gerek çünkü sorgulama da FİBER olarak gözüküyor VDSL kullanmama rağmen. Ve diğer servislerde de gözüküyor + başvuruya açık dediler.

1 Beğeni

Teşekkür ederim beklemedeyim o halde.

2 Beğeni

Turktelekom sorgulamasındamı fiber net gozukuyor Turk.net temi. Turk Telekom binaya veya kabine kadar kadar fiber gerisi bakır kablo olan yerlerede fiber olarak gosteriyor bende buna dahilim

2 Beğeni

Hocam binamızda hem bakır hem fiber var. Bakır iptal edilmedi. Bakır varken 50 mpbs VDSL gözüküyordu. Şuan tüm servis sağlayıcılarında Türk Telekom dahil fiber net gözüküyor + bugün gözlerimin önünde kablolar çekildi ve daireye kadar sonlandırma yapıldı.

Diger servis saglayicilarda sorgulama yapinca ne sonuc veriyor. Tum servis saglayicilar datayi telekomdan aliyor . Diger saglayicilarda fiber turknette farkli mi cikiyor

2 Beğeni

Merhaba @SineQ, sizinle özel mesaj üzerinden de iletişim içerisindeyiz. Ben konuya dahil olup size yardımcı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Günün sonunda sizi fiber hızlarına ulaştırmak isteriz. Gelişme olmadı durumunda özel mesaj üzerinden iletişimimize devam edelim lütfen.

2 Beğeni

Teşekkürler @MehdiUygun :pray:

1 Beğeni

Hayır hepsinde FİBER var gözüküyor hocam. Ne kadar İSS var ise.

İyi ki varsınız çok teşekkür ederim.