Fazlası ile düşük hız

Merhaba, TurkNet e geçiş yaptık lakin berbat bir ping var, internet hızı çok yavaş (Instagram’da fotoğraflar bile yüklenmiyor.)
Aboneliğimiz yeni başladı böyle devam ederse ilk ay direk aboneliğimizi iptal edeceğiz.


Böyle bir hızı kabul etmiyorum :slight_smile:

Hat değerleriniz gayet iyi modeminize kadar 88 Mbps hız ulaşıyor ancak hız testi kablosuz bir şekilde yapılmamaktadır modeme olan mesafeniz, modem konumlandırmanız vb. etkenler kablosuz hızında ve ping değerinde düşüş yaşatabilir. Eğer kablolu bağlantıda aynı şekilde sorun yaşıyorsanız Online İşlemler Merkezi üzerinden destek kaydı açarak durumu bildirmeniz gerekmektedir Net Uzman ekibi size en kısa sürede yardımcı olacaktır.

1 Beğeni

Peki benim şuan modemim Huawei h300 s
Ve elimde tp-link td-w9970v3 var
Şuan idare etmek için hangisini kullanmamı önerirsiniz?

Ne yazık ki modemler hakkında teknik detayı pek bilmiyorum forumumuzda bu konuda uzman arkadaşlar var bu konuya ekleme yaparlarsa sevinirim.

Hocam sırayla dene hangisi daha iyi performans veriyorsa onu kullan, çok zor bir durum değil kullanıcı bilgilerini girip 1 adet kabloyu değiştireceksin. IPv6 falan açıksa bi kapatıp test et önce derim genelde problem yaşayan oluyordu öyle.

Ayrıca Wi-Fi üzerinden test yapıyorsanız tavsiyem modeme yapışıp denemeniz, benim modemimde problem vardı eskiden öyle fark etmiştim ancak.

Fotoğraflar bazen DNS problemleri yüzünden yüklenmediği oluyor bizzat yaşadım. Reddit, Imgur ve Instagramda fotoğraflar yüklenmiyordu.