Fatura otomatik ödeme talimatı sorunu

Merhaba, faturamızı otomatik ödeme talimatı ile ödüyorduk ancak kartın son kullanma tarihi yaklaştı ve TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi nde kartınızın son kullanma tarihi 1 mart da sona erecek bu sebeple otomatik ödeme kısmından kart bilgilerinizi güncelleyin diye bir yazı çıktı. Kart bilgilerini güncelliyorum ancak ne ana sayfadaki uyarı yazısı gidiyor ne de otomatik ödeme kısmındaki bilgiler değişiyor. Destek kaydı açtım ve kart bilgilerimizi sildiler 24 saat onaylı tutulacağı söylendi bu 24 saat içinde kart bilgilerimizin tekrar girilmesi söylendi ancak yine olmaz ise banka üzerinden yapın dediler. Müşteri numarasının başına üç adet sıfır koyarak yapılacak bir işlemden bahsetti ama tam çözemedim. Ve şu anda otomatik ödeme kısmına kart bilgilerini girince servis hatası alıyorum. Bu banka olayı nasıl oluyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Size özelden yanıt verdim.

1 Beğeni

Bankanızın mobil uygulaması üzerinden otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Bazı bankalar müşteri numarasını yazdıktan sonra 12 karaktere tamamlamayı istiyor, başına 0 koyarak tamamlanıyor bu da. Yani mesela müşteri numaranız 1234567 ise 12 karaktere tamamlamak için 000001234567 şeklinde bankaya talimat verebiliyorsunuz.

2 Beğeni

Merhaba @lettoozan, OİM uygulamamız üzerinden kart bilgilerinizi değiştiremediyseniz, kullandığınız bankanın mobil aplikasyonundan bu işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

1 Beğeni