Fastpath modu tercih edilebilir mi?

download, fastpath olan path modum interleaved modu olarak değişmiş. oimden kayıt açıp fastpath olarak değiştirebiliyor muyum?

önceden valorantta 10-15 ping alırken min 20 oldu değişimden sonra.

Merhaba. Muhtemelen değişmeyecektir, fiziksel bir sorun olmadığı sürece ve bu ihtimali pek düşünmüyorum.

daha önce fastpath’di. nasıl değişiyor ? port değişmesiyle mi?

TT Santral tarafında mod değişikliği gerçekleştiriyor. Değişmesi için destek kaydı oluşturabilirsiniz.

1 Beğeni

TurkNet Online İşlem Merkezi tarafından, sadece yapa kullanan müşteriler için mevcut olduğu söylendi. telekom alt yapısında bu hizmet sağlanamıyormuş, daha öncesinde kullanabiliyordum. sanırım telekom ekipleri yanlışlıkla fastpath’a bağlamış düzelttiler sonra :smiley:

1 Beğeni

fastpath bağlanılır ama şöyle bi durum var. fastpath düzgün birşekilde çalışmıyorsa. otomatikman kendini interleaved atıyor. kısa bir süreliğine görmüşsündür.

kısa süreli değildi. yaklaşık 2 senedir kullanıyorum TurkNet. bağlandığından beri öyleydi belki de. valorant ilk çıktığından beri oynuyorum pingim 10-15 arasiydi. geçen ay telekom çalışma yaptı sanirsam port değişti - hic bir sey olmasa bile kesinlikle bir sey oldu :D- ondan sonra fastpath interleaved oldu ve ping min 20 olmaya başladı.

Benimde interleaved den, fastpath geçmisti habersiz. Benim için 1 artı olmuştu. TurkNet Online İşlem Merkezi destek kaydı açıp, şansınızı deneyin derim.

denedim fakat olmadı malesef

İş emri verilemiyormuymuş ? Ozaman yolda TT ekibi yakalamaya çalışacaksın :joy: