Fast moda geçiş pingim çok yüksek

Arkadaşlar giresunda yaşıyorum TurkNet 'e pingim 35-40 arası.Csgo da 90-100 ping oynuyorum.Ama pingim stabil öyle anlık artma falan olmuyor.Daha önce destek kaydı açtım,ümit önala yazdım twitter tt desteğe yazdım btk ya yazdım sonuç yok sizce nasıl halledebilirim şunu interleaved dan fast moda aldırsam

Merhaba, öncelikle yapmanız gereken iç hattınızı kontrol ettirmek olsun. max kapasitenize göre
Line Attenuation da zayıflama mevcut D1, D2 ve D3 Line, Signal zayıflamaları da fazla. Fast path’e geçseniz de ping durumunuz düzelmeyebilir.

tek çözüm türk telekom routerlerini kullanan netspeede geçmek başka türlü imkanı yok. pingin TurkNet tarafından çözülemeyeceğine dair sana yemin edebilirim. burada oyalanma netspeede nakil aldır. her türlü tartışmaya açığım. ping sorunu çözülemiyor turknette.

@hasanali hocam netspeede geçdim varsayalım yine ping olacak önemli olan fast mod değilmi netspeed hangi iss nin pop noktalarını kullanıyor

1 aydır aynı sorundan müzdaribim. Arayüzde açıkça interleaved gözüken modun aslında FastPath tanımlı olduğunu iddia ediyor TT. Çözüme ulaşamadık. TurkNet Online İşlem Merkezi çalışanları sağolsun baya ilgilendi. Her gün arayarak haber verdi. Fakat hat interleavedda devam ediyor.

tt routerlerini kullanıyor bağlantın istanbulu dolaşmayacak bu sayede ping düşer

o nerede yazıyor benimki diyelim fastpath böyle olursa ping düşük mü olur

snr, ayarlanan hıza göre çok düşük görünüyor. Kararlılık ayarlarında değişiklik yaptınız mı ?

Aynı sorun bende de var gereksiz yere portum değiştiği için downloadım interleved moda geçti eski hızım azaldı, pingim arttı, uğraşıyorum dslamdan ayar yapılması gerekiyor. Konuyu derinlemesine araştırdım port değişikliği, ani hız düşmeleri, hattaki zayıflamalar vs. buna neden oluyormuş teknik desteğe anlatıyorum ama nafile. Bir de şöyle bir iddia da bulunuyorlar tam bir komedi sadece yapa alt yapısında fastpath var türktelekomda fastpath yok gibi. Daha da ilgincini söyleyeyim asıl kısıtlama yapan TurkNet yapa alt yapılarında interleaved ile hizmet veriyormuş taleple geçiş oluyormuş oysa türktelekomun böyle bir kısıtlaması bulunmuyor otomatik fast modda başlatılıyor abonelik. Portu yanlış taleple değiştiren TurkNet sorunu çözemiyor!

Maalesef TT tarafında da büyük bir yıldırma politikası hakim. Benim FastPath moda geçiş işkencesinde kurumsal mailleşmeleri bile gösterdi çalışan. TT backoffice birimi soruyla alakasız cevaplar veriyor maillere. Sorun çözmeye yönelik değiller. TurkNet de gereken baskıyı gösteremiyor sonuçta altyapı telekomun. Nasıl sesini çıkarsın ? Höt dese TT kökten mağdur edecek TurkNet kullananları.

Bu konuyla alakalı bir çok bilgi mevcut. Genelde modem arayüzünde alenen yazar. Tracert testinde ilk hoptan anlaşılabilir. Interleave depth değerinden anlaşılabilir vs. Özelden yazın bana hocam konu kirlenmesin.