Merhaba,
09.01.2025 tarihinde VDSL hattım fibere geçirildi. Modemi kuran arkadaş kurulumu yaptı ve gitti ama o andan itibaren internet ışığm hep kırmızı yanıyor.
Destek kaydı oluşturdum bana lokal kablo arızası olduğu cevabı geldi. Düzelmesi ön görülen tarih 04.02.2025 diye belirtildi.
Daha öncede buradan yazdım ama yardım alamadım. Evden çalışıyorum, 25 gün internetsiz kalmam işimden olmama neden olur. Düzeltmeyi Türk Telekom’dan hangi ekip yapacaksa acil koduyla süreci erkene çeker misiniz?
İstanbul gibi bir yerde 25 gün internetsiz kalmak nasıl bir şey? Lütfen süreci erkene çekin. Türk Telekom Genel Müdürlüğü’ne de gittim. Her şeyi deniyorum.
Yardımınıza ihtiyacım var.
1 Beğeni
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Arızanız hakkında ekiplere aciliyet bildirilmiştir. Arıza süreçlerini titizlikle takip ediyoruz.
1 Beğeni
Teşekkür ederim. Türk Telekom ekipleri süreç hakkında ne bilgi veriyor sizlere. Arızayı düzeltmeye başlamışlar mı, hangi aşamadalar? 1 hafta oldu internetim yok süreç ne durumda bilgim yok. Lütfen halletsinler şu durumu
85099433 numaralı kaydınızı oluşturup süreç hakkında detaylı bilgi talep ettik. Kaydınızı kapatmamanızı rica ederiz.
Teşekkür ederim ama gene arayıp aynı şeyi söylediler. 04.02.2025 tarihine kadar ıslah ön görülüyormuş. Hep aynı cevap geliyor. Ben acil olduğunu belirtin lütfen diyorum ama klasik cevaplarla geçiştiriliyor.
Türk Telekom ekipleri bir tarih vermiş, çaresizce bekliyoruz. 25 gün nasıl bekleyeyim iş yerime nasıl açıklayayım.
Bana iletilen cevabı ekran görüntüsü olarak iletiyorum.