Evden çalışan Müşteri temsilcisi

remote desktop connection an internal error has occurred

Merhaba çarşamba gece saat ikide mesaim devam ederken internet kesintisi oldu. Yaşadığım bu kesinti 1 saat kadar sürdü. Bu kesinti esnasında hotspot yaparak mesaimi bir şekilde bitirdim. ertesi gün mesaiye başlarken evimdeki internet bağlantım üzerinden şirketimin laptop unda vpn bağlantısı yaptım fakat sonrasında girdiğim uzak masaüstü bağlantısı (remote desktop connection) nı denediğimde en üstte yazığım hatayı aldım. telefonumdan mobil veri ile yaptığım hotspot ile denediğimde hiç sorun yaşamadan uzak masaüstü bağlantım çalışıyor. TTnet interneti olan bir evde denediğimde sistem sorunsuz yine çalıştı. TurkNet 'te ne bu konuya çözüm bulamadım. Aynı sorunu yaşayan 5-6 arkadaşım da var. Sorunla ilgili destek kaydı da bıraktım sonuca ulaşamadım. Problemi çözemezsem severek kullandığım TurkNet ten çıkmak zorunda kalacağım. Destek olabilirseniz sevinirim.

Merhaba, büyük ihtimalle size atanan IP’de sorun olma olasılığı var. Bana özelden müşteri numaranızı iletme şansınız var mı?

sorun nasıl oldu bilemiyorum ama bugün düzeldi. supervizor TurkNet le irtibata geçmiş halletmiş ama neler yaptılar bilemiyorum. büyük ihtimal ip ile ilgili bir sorundu

abonelik numaram 16****0

2 Beğeni

Sorunun çözümüne sevindim İyi günlerde kullanın hizmetinizi :hugs:

1 Beğeni