Evde Kurulum Ekipleri Gelmiyor

16.10.2021 de gelinecek aranacaksınız denildi. Bugün 18.10.2021 mesai saatleri bitiyor ve hala ne arama geldi ne de ekipler 3 4 sefer türkneti aradım kurulum ekiplerine ulaşır mısınız diye olumsuz sonuç aldım. Online derslerimiz var katılamıyoruz bu cidden rezillik kurulum ekiplerine ulaşım sağlanmıyor. Artık ilgilenir misiniz ??

1 Beğeni

Merhaba, hafta sonları birçok kişi tatilde oluyor ve hafta sonları genelde kurulumu yapmıyorlar ama hafta içi kurulum için gelirlerse gelirler. (Genelde birçok şirket böyle hafta sonları gelmiyorlar arıza için)

1-2 gün daha beklemenizde fayda var.

1 2 gün daha derslere girme diyorsunuz yani cumartesi gelinecek deniliyor gelinmediginde aradığımda pazartesi dendi pazartesi bitti 1 2 gün bekleyin diyorsunuz daha ne kadar beklemem lazım ?

1 Beğeni

Bu konuda bir şey diyemeyeceğim çünkü pek bilgim yok ilerisi ile ilgili sadece bildiğimi size aktardım.

1 Beğeni

Abone numaranızı ve destek no yu özelime yazar mısın. :relieved: dark naber.

1 Beğeni

Merhaba @mfatihonur, ben sizin hizmetinizin aktif hale gelmesi ve randevuya uyum sağlanması için yardımcı olacağım. Konuyu takip edeceğim. Bir sorun olursa bana özel mesaj üzerinden ulaşmanızı rica ederim.

2 Beğeni

en kısa sürede bağlanmasını bekliyorum. kurulum ekiplerine nasıl ulaşım sağlayamıyor TurkNet bunu anlamıyorum çok saçma.

1 Beğeni