Etiketleme Yapılmıyor

16.08.2021 tarihinde kurulum için eve teknik destek geldi her şeyi kurduktan sonra ankastre kutusuna bağlantı yapılması için TT ekipleri gelecek dendi . Aradan geçen günler içerisinde ne bir TT ekibi geldi ne de bir gelişme oldu. Teknik destek den aldığım bilgiye göre ben hatalıymışım. Altı üstü TT ekibi gelip 1 kabloyu takicak bu ne rezilliktir anlamadım gitti.

Merhaba, arızanızı OİM’den takip edin. TT ekipleri, önce gelip etiketleme yapacaktır ve sonrasında TurkNet ekipleri gelip bağlantınızı, kurulumunuzu yapacaktır. Temsiciye “16.08.2021 tarihinden itibaren Türktelekom ekiplerini bekliyorum, lütfen hızlıca akitvasyon alınıp hattımın kurulum işlemlerinin bitmesini arz ederim.” diye belirtin.
Bölgede ki Telekom ekipleri yoğun olabilir.

2 Beğeni


Modeme internet gelmiyor.

Kurulumu, doğru yaptığınıza dikkat edin!
Resetleyip tekrar kurulum yapın.
İnternet ışığı yanmıyor değil mi?


İç tesisat hala bağlanmamış ankastreye, boşa zaman kaybetmekten başka bir şey yaptığım yok anladığım kadarıyla

Kendiniz bağlayın hocam isterseniz, bende kendim bağladım ekibi beklemedim onlar uzun süre bekletiyor. Bilmiyor musunuz bağlamayı? TT’nin işi değil bu, TT kablosunu bağlamış gerisi sizde diyor. TurkNet ekibi gelecek bağlantı yapacak veya siz yapacaksınız.

2 Beğeni

Kablonuzun yerini biliyorsanız buraya yak1(boncuk) konnektör veya ucunu açıp etiket yapılan kabloya elektrik bandıyla ek yapabilirsiniz. TT ekipleri etiketlemesini yapar. TurkNet (Teknofix veya Tekiz İletişim) ekipleri gelip kablo bağlamasını ve tespitini yapar. Eğer siz zaten kablonuzun yerini biliyorsanız etiketli olan kabloya dediğim gibi yapabilirsiniz.

1 Beğeni