Merhaba arkadaşlar Esenler bölgesine Fiber Gelmeye Başladı TurkNet Birlik Mahallesinde çalışmalar Devam Ediyor Buğün de Atışalanı caddesinde Başladı Kemer Bölgesine Kadar Çalışmalar Sürdürülüceği Bilgisini Aldım Umarım Gerçekleşir
nine hatun menderes ve fatih mahalleleri neredeyse bitti
Merhabalar @TurkNeti_Seviyorum, yanlış anlaşılmaması adına belirteyim; açtığınız konuya, ilettiğiniz tüm mesajlara yanıt verildiğini görüyorum. https://forum.turk.net/u/TurkNeti_Seviyorum/activity
Bu bildirimi ise yeni yaptınız. Ona da yanıt verelim;
Yanıt: Aktivasyon süreçleri ve planlamalar farklılık gösterebiliyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden talep ilettiyseniz yapmanız gereken ek bir işlem yok. En kısa sürede GigaFiber hizmetine kavuşmanız dileğiyle
Tesekkurler
Rica ederim
Nine hatun tamamı nerdeyse gigafiberli bende aktif 2 aydır kullanıyorum birlikte bitmiş diyorlar tüm esenler neredeyse gigafiber oldu gerçekten güzel bir sans
@Hasan_Enes
memnunmusun gigafiber den oyunlarda ping değerlerin nasıl aynımı yüksek mi ?
esenler belediyesi ve TurkNet sevgili gibi
Kemer Bekliyoruz reis Bi Gelse rahatlıycaz vdsl düşük upload hızından kurtulmak istiyorum
Gayet güzel 940-940 geliyor 1.40 ne valorant pingim sabit 3 CS aynı 60 MS modem ont gayet güzel lakin bu havada deli gibi ısınıyor fan bağladım yaramadı yani bı tık o sorun oluyor arada dalgalanma oluyor yoksa herhangi bir sorunum yok
Cevap için teşekkürler dalgalanma dediğin ne ?
Esenlerde akp bağcılarda akp ama bağcılarda tık yok, böyle belediye olmaz olsun.
Esenler Tuna mahallesi komple Gigafiber aktif şuan esenler neredeyse bitecek full Gigafiber altyapısı var
Kablosuz bağlantıda download en düşük 400 Max 600 upload en düşük 500 Max 700 mb kadar gördum ping degerleride en düşük 3 en yüksek 12 normalde 3-5 arası ama çok nadir 12 ye cikiyo arada gigafiberden memnun olmamak akla bile gelmez çok şahane bı hizmet
inşallah herkes en kısa zamanda kavuşur bu muhteşem hizmet gigagibere
Açıkçası ben ping 0.5 ms ile 1 arası bekliyodum geçmeden önce , TurkNet vdslde iken bile 7-8 arası ping aliyodum , o ping degerini anca kabloluluda veriyor
gerçi modem farkida var getirdikleri modemle kullandım Asus modem arasında baya fark var
3-5 ms kablosuz ping değerleri gayet muhteşem nankörlük etmemek lazim
Hız testleri çoğu sitelerde 3 aşağı 5 yukarı aynı, gündüz gece farketmiyo değerler bu şekilde
Detaylı açıklamanız için tşeekkür ederim keyifli kullanımlar dilerim darısı başımıza.
Ne demek rica ederim umarım en kısa zamanda kavuşmanız dileği ile
Pingin gereksiz yükselmesi hızın 500 mbps’lere düşmesi gibi
kaç oluyor ping yükselince
Yüksek değil ama 10-12 görüyor baloda tabi sunucu kaynaklı da olabilir