Esenler Fiber Geliyor

Merhaba arkadaşlar Esenler bölgesine Fiber Gelmeye Başladı TurkNet Birlik Mahallesinde çalışmalar Devam Ediyor Buğün de Atışalanı caddesinde Başladı Kemer Bölgesine Kadar Çalışmalar Sürdürülüceği Bilgisini Aldım Umarım Gerçekleşir :blush::wink:

nine hatun menderes ve fatih mahalleleri neredeyse bitti

1 Beğeni

Merhabalar @TurkNeti_Seviyorum, yanlış anlaşılmaması adına belirteyim; açtığınız konuya, ilettiğiniz tüm mesajlara yanıt verildiğini görüyorum. https://forum.turk.net/u/TurkNeti_Seviyorum/activity

Bu bildirimi ise yeni yaptınız. Ona da yanıt verelim;

Yanıt: Aktivasyon süreçleri ve planlamalar farklılık gösterebiliyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden talep ilettiyseniz yapmanız gereken ek bir işlem yok. En kısa sürede GigaFiber hizmetine kavuşmanız dileğiyle :innocent:

Tesekkurler

Rica ederim :innocent:

Nine hatun tamamı nerdeyse gigafiberli bende aktif 2 aydır kullanıyorum birlikte bitmiş diyorlar tüm esenler neredeyse gigafiber oldu gerçekten güzel bir sans

@Hasan_Enes
memnunmusun gigafiber den oyunlarda ping değerlerin nasıl aynımı yüksek mi ?

esenler belediyesi ve TurkNet sevgili gibi :joy:

Kemer Bekliyoruz reis Bi Gelse rahatlıycaz vdsl düşük upload hızından kurtulmak istiyorum

Gayet güzel 940-940 geliyor 1.40 ne valorant pingim sabit 3 CS aynı 60 MS modem ont gayet güzel lakin bu havada deli gibi ısınıyor fan bağladım yaramadı yani bı tık o sorun oluyor arada dalgalanma oluyor yoksa herhangi bir sorunum yok

Cevap için teşekkürler dalgalanma dediğin ne ?

Esenlerde akp bağcılarda akp ama bağcılarda tık yok, böyle belediye olmaz olsun.

Esenler Tuna mahallesi komple Gigafiber aktif şuan :hugs: esenler neredeyse bitecek full Gigafiber altyapısı var :partying_face:

1 Beğeni

Kablosuz bağlantıda download en düşük 400 Max 600 upload en düşük 500 Max 700 mb kadar gördum ping degerleride en düşük 3 en yüksek 12 normalde 3-5 arası ama çok nadir 12 ye cikiyo arada :hugs: gigafiberden memnun olmamak akla bile gelmez çok şahane bı hizmet :partying_face: inşallah herkes en kısa zamanda kavuşur bu muhteşem hizmet gigagibere :pray: Açıkçası ben ping 0.5 ms ile 1 arası bekliyodum geçmeden önce , TurkNet vdslde iken bile 7-8 arası ping aliyodum , o ping degerini anca kabloluluda veriyor :grinning: gerçi modem farkida var getirdikleri modemle kullandım Asus modem arasında baya fark var :partying_face: 3-5 ms kablosuz ping değerleri gayet muhteşem nankörlük etmemek lazim :grinning:

Screenshot_20220823-004012074
Hız testleri çoğu sitelerde 3 aşağı 5 yukarı aynı, gündüz gece farketmiyo değerler bu şekilde

Detaylı açıklamanız için tşeekkür ederim keyifli kullanımlar dilerim darısı başımıza.

2 Beğeni

Ne demek rica ederim :pray: umarım en kısa zamanda kavuşmanız dileği ile :hugs:

1 Beğeni

Pingin gereksiz yükselmesi hızın 500 mbps’lere düşmesi gibi

2 Beğeni

kaç oluyor ping yükselince

Yüksek değil ama 10-12 görüyor baloda tabi sunucu kaynaklı da olabilir